Η Μαρία Σάκκαρη αναφέρθηκε στη συνέντευξη Τύπου για το τουρνουά στο Σαν Ντιέγκο, στο ξέσπασμα που είχε μετά τον αποκλεισμό της από το US Open και τα μηνύματα χαράς που έλαβε.

Η Μαρία Σάκκαρη θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες μετά τον αποκλεισμό της από τον πρώτο γύρο του US Open, από τη Ρεμπέκα Μασάροβα.

Η 28χρονη τενίστρια αναφέρθηκε στο ξέσπασμα που είχε μετά την ήττα, στην οποία τόνισε μεταξύ άλλων ότι ένιωθε ότι έχει ντροπιάσει όλους τους Έλληνες. Λίγο πριν ξεκινήσει την πορεία της στο Σαν Ντιέγκο, η Σάκκαρη δήλωσε ότι έλαβε πολλά μηνύματα στήριξης και ότι ήταν από τις πιο όμορφες στιγμές της καριέρας της,

“Δεν ήξερα πως το βιντεοσκοπούσαν. Δεν ήξερα πως θα γίνει τόσο μεγάλο, ειδικά στην πατρίδα μου. Η ποσότητα των μηνυμάτων, της αγάπης και της στήριξης που έλαβα από συμπατριώτες μου, αλλά και από πολλές παίκτριες, ήταν κάτι πολύ όμορφο.

Είμαι ευγνώμων που υπάρχει τόσος κόσμος που με υποστηρίζει. Αυτός ήταν και ο βασικός λόγος που αποφάσισα να συνεχίσω. Μου έδωσαν πολύ δύναμη. Ήταν ένα από τα πιο όμορφα πράγματα που ένιωσα στην καριέρα μου”, ανέφερε χαρακτηριστικά.