Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.
Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο κατά τις μεσημβρινές ώρες και μετά, στα ορεινά θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά στα νότια και δυτικά παράλια νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί ασθενείς, 3 μποφόρ. Το απόγευμα θα καταστούν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 37 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 34 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 32 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 27 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια αργότερα νοτιοανατολικοί, ασθενείς και αρχικά τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 στα παράλια και γύρω στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τη Δευτέρα ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος, ωστόσο κατά τις μεσημβρινές ώρες και μετά, στα ορεινά θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις.
Την Τρίτη, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται κατά τις μεσημβρινές ώρες και μετά, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και η εκδήλωση μεμονωμένης καταιγίδας, κυρίως στα ορεινά.
Η θερμοκρασία μέχρι τη Δευτέρα, δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, ενώ την Τρίτη θα σημειώσει μικρή πτώση, για να συνεχίσει όμως να κυμαίνεται πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές για την εποχή.