Η Σίτι μπορεί να είναι τρομερά υπερήφανη για τα επιτεύγματα των παικτών της και για την αναγνώριση που απολαμβάνουν αυτά. Το ιστορικό τρεμπλ της ομάδας την περασμένη σεζόν και εκείνοι που ξεχώρισαν έστω και λίγο περισσότερο από τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές, οδήγησε σε εφτά υποψηφιότητες για την Χρυσή Μπάλα!

Ούτε ένας, ούτε δυο, ούτε τρεις, αλλά… εφτά «citizens» για τη Χρυσή Μπάλα!

Οι «πολίτες» κατέκτησαν το πρωτάθλημα, το Κύπελλο, το Τσάμπιονς Λιγκ, ο Χάαλαντ διέσυρε κάθε αντίπαλη άμυνα και ήδη… όλα έχουν ξεκινήσει από την αρχή!

Ο Πεπ κινήθηκε μεθοδικά και συνετά στη μεταγραφική περίοδο, απέκτησε εκείνους που αναζητούσε γνωρίζοντας τα κενά που θα προκύψουν στο ρόστερ της ομάδας του και ήδη έχει αρχίσει η νέα προσπάθεια συνέχισης της κατάκτησης τίτλων.

Οι υποψηφιότητες που παρουσιάστηκαν το βράδυ της Τετάρτης για την Χρυσή Μπάλα του 2023 απέδειξαν πως οι «citizens» κέρδισαν καταξίωση, αναγνώριση και όντως κάτι έκαναν πολύ καλά στα γήπεδα, γράφοντας βήμα – βήμα  την ιστορία του τρεμπλ.

Η Σίτι έχει εφτά υποψηφιότητες για την Χρυσή Μπάλα του 2023 και φυσικά πρόκειται για τις περισσότερες που θα μπορούσε να έχει μια ομάδα στους 30 που θα διεκδικήσουν την ανώτερη ατομική διάκριση της χρονιάς!

Εκτός από τον φοβερό και τρομερό Χάαλαντ που δεν άφησε ρεκόρ για ρεκόρ δίχως να το καταρρίψει, οι «γαλάζιοι» του Μάντσεστερ εκπροσωπούνται από τους Ντε Μπρόινε, Άλβαρες, Ρούμπεν Ντίας, Ιλκάι Γκουντογκάν, Ρόδρι, Μπερναρνάντο, αλλά και από τον Γκβάρντιολ, για τη δική του συνεισφορά στις προσπάθειες της Λειψίας, αφού μετακινήθηκε πριν από λίγο καιρό στους Πρωταθλητές Αγγλίας. Ωστόσο, αναγνωρίζεται ο μόχθος και εκείνου στη Γερμανία με τους «ταύρους» και φυσικά γι’ αυτό ο Πεπ ήθελε να τον έχει κοντά του παρά το μεγάλο κόστος της μεταγραφής.