Ο Φανούριος Κωνσταντίνου, εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα, παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0.
Αναλυτικά:
Για το παιχνίδι με τον Άρη: «Δύσκολο παιχνίδι απέναντι στο περσινό πρωταθλητή και τον πρωτοπόρο μέχρι στιγμής. Η ομάδα θέλει να συνεχίσει από εκεί που έμεινε με τη νίκη απέναντι στην ΑΕΛ. Να ευχαριστήσουμε τον Άρη για την παραχώρηση των 2 κερκίδων».
Για τα εισιτήρια του αγώνα: «Mέχρι στιγμής έχουν διατεθεί 2.500 χιλιάδες εισιτήρια και περιμένουμε να εξαντληθούν και τα 5.500 χιλιάδες που έχουμε διαθέσιμα».
Όσον αφορά τα αγωνιστικά: «Σήμερα θα ξεκαθαρίσουν τα αγωνιστικά. Για τον Σαγκάλ είναι 50-50 οι πιθανότητες ενώ οι υπόλοιποι είναι διαθέσιμοι. Έχουμε πολλές επιλογές καλύτερο ρυθμό, θέλουμε χρόνο για συνοχή αλλά πρέπει να παραμείνουμε κοντά στις πρώτες θέσεις».
Για την παράδοση με Άρη: « Άλλαξε η ομάδα και οι ποδοσφαιριστές, οι προϊστορίες είναι για τους φιλάθλους για εμάς δεν ισχύουν. Ο Άρης είναι μια ομάδα πρότυπο δεν είναι τυχαία εκεί, δεν φοβόμαστε κανένα είμαστε ο Απόλλωνας για αυτό πάμε για την νίκη»
Μια νίκη θα φέρει τον Απόλλωνα στην πρώτη θέση: «Κανένα αποτέλεσμα δεν θα κρίνει κάτι, είναι νωρίς, οι μικροί βάζουν δύσκολα στους μεγάλους. Τίποτα δεν είναι δεδομένο στο ποδόσφαιρο, για εμάς κάθε παιχνίδι είναι τελικός».
Για το κύπελλο και το παιχνίδι με την Αγία Νάπα: «Όταν θα έρθει η ώρα του κυπέλλου τότε θα ασχοληθούμε με το παιχνίδι αυτό».
Για τον διαιτητή την αναμέτρησης: «Για εμάς είναι αυτονόητος ο ορισμός ξένου διαιτητή».