Η μεγάλη βραδιά του Βασίλη Σπανούλη πλησιάζει. Η αντίστροφη μέτρηση έχει πλέον ξεκινήσει για την 17η Σεπτεμβρίου (20:00), όταν ο Ολυμπιακός θα αποσύρει την φανέλα του θρύλου της ομάδας. Κάθε μεγάλη βραδιά όμως πρέπει να έχει και ένα πάρτι αντίστοιχης εμβέλειας. Αυτό θα γίνει και στην περίπτωση του Βασίλη Σπανούλη.

Στο πάρτι που θα γίνει στον Αστέρα Βουλιαγμένης με αφορμή την ιστορική βραδιά, αναμένεται στο πλευρό του Βασίλη Σπανούλη να βρεθούν υψηλοί προσκεκλημένοι. Σταρ του ελληνικού και του ευρωπαϊκού μπάσκετ, θρύλοι, προσωπικότητες.

Μεταξύ άλλων, στον Αστέρα Βουλιαγμένης και στο μαγαζί Matsuhisa Athens έχουν κληθεί ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο Γιώργος Πρίντεζης, ο Θοδωρής Παπαλουκάς, ο Νίκος Ζήσης, ο Δημήτρης Ιτούδης, ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς, όλο το μπασκετικό τμήμα του Ολυμπιακού και της Αρμάνι Μιλάνο – την οποία θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στο φιλικό προς τιμήν του Σπανούλη – καθώς και μέλη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, της Φενέρμπαχτσε και της Μπαρτσελόνα. Επίσης ο πρόεδρος της ΕΟΚ Βαγγέλης Λιόλιος, άλλα μέλη της Ομοσπονδίας (Ντικούδης, Τσαρτσαρής).

Η βραδιά αναμένεται φαντασμαγορική και ιδιαιτέρως μπασκετική, κάτι απολύτως φυσιολογικό αν συνειδητοποιήσει κανείς ποιοι θα είναι εκεί.