Η ΑΕΛ υποδέχεται την Ομόνοια στις οκτώ το βράδυ, σε ένα παιχνίδι που στην Λεμεσιανή ομάδα, θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες. Οι γαλαζοκίτρινοι μπροστά στον κόσμο τους, που αναμένεται να δώσει δυναμικό παρών, θα προσπαθήσουν να κερδίσουν και να προσφέρουν χαρά στους οπαδούς τους.
Η ΑΕΛ προέρχεται από την ήττα με την Πάφο FC και ζητούμενο είναι η ομάδα να βγάλει αντίδραση και να επανέλθει στις επιτυχίες. Μια νίκη σήμερα θα την ανεβάσει ακόμα περισσότερο και εννοείται πως θα δώσει μεγαλύτερη δυναμική για την συνέχεια.
Ο Χρίστος Χαραλάμπους έχει ετοιμάσει τα πλάνα του και περιμένουνε πιθανές αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι. Η επιστροφή Ντέγοεστ, αλλά και η ετοιμότητα του Τζάλμα, αλλάζει την άμυνα της ομάδας κατά 50%, ενώ ίσως να έχουμε και για πρώτη φορά τον Μπέκερ κάτω από τα δοκάρια. Εκτός πλάνων είναι οι Μορέϊρα, Νεοφύτου και Κασάνικλιτς.
Ο Κύπριος τεχνικός αναμένεται να παρατάξει τους: Μπέκερ (Ολιβέϊρα), Τζάλμα, Τσούκα, Φιλίπποβιτς, Ντέγοεστ, Μεντόγιεβιτς, Μαρς, Σρνίτς, Μόρσεϊ,Τσέρνιχ (Ανδρέου), Χέντι.

Μιχαήλ Αριστείδου