Ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου μίλησε στον Super Sport fm 104.0 για τη νίκη επί της ΑΕΛ, την συνέχεια και για κάποιους παίκτες που ξεχωρίζουν.|

Για τη νίκη στο ντέρμπι της Λεμεσού: «Πάντοτε τα ντέρμπι της πόλης για όλους στη Λεμεσό είναι το ματς της χρονιάς. Το γόητρο είναι πάντα το κίνητρο, πήραμε τρεις βαθμούς και συνεχίζουμε. Έχουμε δρόμο μπροστά μας, η ομάδα είναι ανέτοιμη ακόμα με έλλειψη ομοιογένειας και ρυθμού αι με νέου προπονητή. Κερδίσαμε χρόνο με τη νίκη».

Θεωρείς ότι έχετε περισσότερη ποιότητα από πέρσι; «Είναι πολύ νωρίς να το κρίνω. Πέρσι ο Απόλλωνας αδίκησε τον εαυτό του. Το είδατε μετά όταν ρολάραμε μετά με 9 νίκες σε 11 ντέρμπι. Η περσινή ομάδα είχε και μεγάλο αριθμό παλιών παικτών. Μόνο ο Κολ και Χάμπος έμειναν από την παλιοσειρά»

Για τον εξαιρετικό Χάμπο Κυριάκου: «Μέχρι στιγμής είναι ο καλύτερος μας ποδοσφαιριστής και γι’ αυτό ο κόσμος τον αποθέωσε».

Για τον Σαγκάλ για τον οποίο ακούγονται εξαιρετικά σχόλια: «Έχουμε παίκτες που ακόμα δεν μπήκαν όπως ο Σαγκάλ, ο Βάργκα, ο Μάρκες. Ο Σαγκάλ έχει το κάτι διαφορετικό. Ήθελε να αγωνιστεί χθες, προσπάθησε αλλά δεν πρόλαβε».

Για την δουλειά του Μιλόγεβιτς: «Προσπαθεί, δούλεψε πολλά πράγματα στην προπόνηση, έχει διαφορετική προσέγγιση από τον προηγούμενο προπονητή. Ο Απόλλωνας έχασε τον βασικό του κορμό και έχασε ρυθμό και στοιχεία της τελευταίας 10ετίας».

Θα παίζεται με μόνο έναν Κύπριο φέτος; «Έχουμε αρκετούς Κύπριους στο ρόστερ. Ο Απόλλωνας είναι από τις ομάδες που χρησιμοποιούν Κύπριους».

Συμφωνείς ότι ξεχωρίζουν ο Άρης και η Πάφος FC; «Είναι αλήθεια ότι δείχνουν πιο έτοιμες και με μια ταχύτητα πιο πάνω από τις υπόλοιπες».