Μετά την ισοπαλία κόντρα στον Απόλλωνα, ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Ρικάρντο Σα Πίντο δήλωσε τα ακόλουθα:
«Μια ομάδα έπαιζε σήμερα, μια ομάδα δημιουργούσε, μια ομάδα μπορούσε να σκοράρει αλλά ο Απόλλωνας σκόραρε στην μοναδική φάση που βρήκε. Η ομάδα μας έχει πρόβλημα στα τελειώματα. Έπρεπε το α’ ημίχρονο να ήταν 2-0 ή και 3-0 το σκορ. Στην επανάληψη θα μπορούσε να σκοράρει και ο Απόλλωνας αλλά έγινε αυτό λόγο της αλλαγής τακτικής της ομάδας μας».

*«Μας στοίχησε ψυχολογικά ο αποκλεισμός από την Ευρώπη. Χρειαζόμαστε για να επιστρέψει η ψυχολογία. Με τους ποδοσφαιριστές θα προσπαθήσουμε να βρούμε τις λύσεις για να παίρνουμε τις νίκες».

Για το εξαιρετικό ξεκίνημα με μεγάλη ένταση που δεν αναμενόταν μετά την διακοπή και για το αν μπορεί να λυθεί το πρόβλημα του ΑΠΟΕΛ: «Δουλεύουμε ένα εναλλακτικό σύστημα αλλά είναι πολλές οι πληροφορίες για τους ποδοσφαιριστές. Πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο. Σε κάποια παιχνίδια μπορούμε να παίξουμε με δύο επιθετικούς, σε κάποια όχι».

ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΠΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΔΗΛΩΣΕ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ

«Κυριαρχήσαμε στο πρώτο ημίχρονο. Είμαι περήφανος για την απόδοση του πρώτου ημιχρόνου. Ξαφνικά δεχθήκαμε ένα γκολ και μας στοίχισε. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε αλλά δεν είχαμε καλές τελικές. Ρισκάραμε στο τέλος, είμαστε το ΑΠΟΕΛ και πρέπει να κερδίζουμε τα παιχνίδια».

Έπαιξε εξαιρετικά το ΑΠΟΕΛ αλλά δυσκολεύεται πολύ να σκοράρει…

«Δυσκολευόμαστε να σκοράρουμε. Αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα. Δεν έχω παράπονο από τους ποδοσφαιριστές. Πρέπει κάποιες φορές να είμαστε πιο έξυπνοι. Θα βελτιωθούμε. Αυτοί είμαστε και θα τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε. Δουλεύουμε για να μεγαλώσουμε το καλό μας διάστημα».

Ολοκληρώθηκε το ρόστερ πιστεύει πως μπορεί να πετύχει τους στόχους του το ΑΠΟΕΛ;
«Ναι έκλεισε το ρόστερ. Θα δουλέψουμε με τους υφιστάμενους ποδοσφαιριστές».