Ο Τζον Κάρβερ, πρώην τεχνικός της Ομόνοιας και νυν βοηθός προπονητής της Σκωτίας, παραχώρησε δηλώσεις για το ματς κόντρα στην Εθνική Κύπρο. Ανέφερε πως θα παίξει καταλυτικό ρόλο η ζέστη, ενώ χαρακτήρισε δύσκολη την αναμέτρηση με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.
Αναλυτικά:
Για τη ζέστη: «Θα έχει πολλή ζέστη που θα παίξει καταλυτικό ρόλο ενώ ο αγωνιστικός χώρος θα είναι ξηρός, αλλά βρισκόμαστε σε εξαιρετικές συνθήκες εδώ αυτή τη στιγμή και εγκλιματιζόμαστε σε αυτό».
Για τους παίκτες και αν επηρεάζονται από εξωτερικούς παράγοντες: «Πρέπει να φροντίσουμε να φροντίσουμε να νικήσουμε αυτό το παιχνίδι. Αυτό που διαπιστώνεις με τους παίκτες είναι πως μοιάζουν με οικογένεια και δεν επηρεάζονται από εξωτερικούς παράγοντες».
Για την Εθνική Σκωτίας: «Σε όλα τα χρόνια που δουλεύω, αυτή είναι η πιο συγκεντρωμένη ομάδα που έχω δουλέψει, κάτι που είναι πολύ καλό και τιμή για αυτά τα παιδιά γιατί έχω δουλέψει με μερικές καλές ομάδες και μερικούς καλούς παίκτες».
Για την Εθνική Κύπρου: «Γνωρίζω το κυπριακό ποδόσφαιρο αρκετά καλά και το επίπεδο έχει ανέβει τον τελευταίο καιρό, οπότε ξέρουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο ματς».