Μετά από τέσσερις αγωνιστικές, Κάλιαρι και Ουντινέζε συνεχίζουν χωρίς νίκη, στην εφετινή Serie A, αφού έμειναν στο 0-0, παρά τις ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν, κυρίως από πλευράς Κάλιαρι.

Ο Παντελής Χατζηδιάκος ξεκίνησε στη βασική ενδεκάδα της Κάλιαρι και, στο ένατο λεπτό, έκανε αποφασιστικό τάκλιν, γλιτώντας την ομάδα του, η οποία, στο πρώτο μέρος, είχε τις καλύτερες ευκαιρίες να σκοράρει. Ο Αλεσάντρο Ντεϊόλα ήταν ο πιο απειλητικός παίκτης, για την εστία της Ουντινέζε, αλλά, ο Ζίτο Λουβούμπο ήταν αυτός που είχε τη μεγαλύτερη στιγμή της Κάλιαρι, στο πρώτο 45λεπτο, όταν, στο 42′, σημάδεψε το δοκάρι.
Στην επανάληψη, η Κάλιαρι συνέχιζε να ψάχνει το γκολ, με Λουβούμπο και Ντεϊόλα, την στιγμή που η Ουντινέζε εξακολουθούσε να μην απειλεί. Όμως, στο 78ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο γκολ, όταν σε σουτ του Λορέντζο Λούκα, ο γκολκίπερ Ραντούνοβιτς της Κάλιαρι απέκρουσε εντυπωσιακά. Τελικά, καμία από τις δυο ομάδες δεν βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, με την Κάλιαρι να ολοκληρώνει την αναμέτρηση με δέκα παίκτες, διότι, στις καθυστερήσεις, ο Βιετέσκα είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε. Το τελικό 0-0 φέρνει Ουντινέζε και Κάλιαρι στη 16η και 18η θέση αντίστοιχα.

ΚΑΛΙΑΡΙ: Ραντούνοβιτς, Βιετέσκα, Ντοσένα, Χατζηδιάκος (79′ Ομπέρτ), Ζάπα (79′ Ναντέζ), Αουγκέλο (67′ Αζί), Πράτι (80′ Ντι Πάρντο), Μακούμπου, Παβολέτι (60′ Σομουρόντοφ), Λουβούμπο

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Σιλβέστρι, Πέρεθ, Μπάιγιολ, Καμπασέλε (38′ Εμποσέ, 46′ Γκεσάν), Εμποσέλε (72′ Φερέιρα), Καμαρά, Σάμαρτζιτς, Γουάλας, Λόβριτς (71′ Παγέρο), Τοβέν (82′ Περέιρα), Λούκα