Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους του Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018

 

Το «ΑΕΚ Αρένα» βάζει τα καλά του για να υποδεχτεί την Εθνική μας ομάδα απόψε στο παιχνίδι με τη Σκωτία, στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής των προκριματικών Euro 2024. Το γήπεδο θα είναι γεμάτο με 4.000 Κύπριους και 3.000 Σκοτσέζους φιλάθλους, καθώς τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί από προχθές! Και η Κύπρος θα ψάξει τους πρώτους της βαθμούς στον όμιλο.

Το έργο της στο γκρουπ ήταν εξ αρχής δύσκολο απέναντι σε Ισπανία, Σκοτία, Νορβηγία και Γεωργία. Οι Ισπανοί που ξεκίνησαν ως φαβορί έχουν μείνει πίσω, με τους Σκοτσέζους να πραγματοποιούν εξαιρετική πορεία και να βρίσκονται στην κορυφή με 4 στις 4 νίκες! Η πρώτη εξ αυτών απέναντι στην Κύπρο στη Γλασκώβη με 3-0. Η Κύπρος έχει χάσει από Σκωτία, Γεωργία και Νορβηγία και είναι ουραγός στον όμιλο. Δεν θέλει, όμως, να είναι ο σάκος του μποξ του ομίλου και ψάχνει αντίδραση απόψε στην «Αρένα».

Η νίκη της Κύπρου έχει απόδοση 11.50, η ισοπαλία είναι στο 4.80 και η νίκη της Σκωτίας δίνει 1.32 στον Stoiximan, την κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο. Με NG οι τρεις από τις τέσσερις νίκες της Σκωτίας. Και οι τρεις ήττες της Κύπρου ήταν με over 2.5 γκολ. Το over 2.5 γκολ έχει απόδοση 1.82 και το under 2.5 γκολ δίνει 2.00. Το GG είναι στο 2.20, ενώ το NG στο 1.62. Αν πιστεύετε ότι θα σκοράρει ο Πιέρος Σωτηρίου, η απόδοση είναι 5.10, ενώ αν τον βλέπετε να πετυχαίνει το πρώτο γκολ του αγώνα, ποντάρετε στο 14.00 στον Stoiximan!

Όλες τις αποδόσεις για το παιχνίδι μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση*.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

* Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες ο Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Ακολούθησε τον Stoiximan και στα social media (Facebook: @StoiximanCY, Instagram: @stoiximan_cyprus) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές του!