Ο 31χρονος Βούλγαρος μέσος Γκεόργκι Μιλάνοφ (γεννημένος στις 19/02/1992), είναι μία από τις περιπτώσεις που αξιολογήθηκαν θετικά κι εξετάζεται από το ΑΠΟΕΛ. Ο ποδοσφαιριστής αγωνίζεται κυρίως ως επιθετικός μέσος, είναι ελεύθερος έχοντας αγωνιστεί την περσινή σεζόν στην Αλ Ντάφρα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (14 συμμετοχές χωρίς γκολ) και στη Λέφσκι Σόφιας (18 συμμετοχές, 2 γκολ), ενώ στο παρελθόν πέρασε επίσης από τις Φέχερβαρ Ουγγαρίας, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Γκρασχόπερς και Λίτεξ Λόβετς. Η μετακίνησή του από τη Λέφσκι στην Αλ Ντάφρα τον περασμένο Ιανουάριο κόστισε 150.000 ευρώ.
Είναι πιθανόν να κατατεθεί πρόταση και θα πρέπει να λαμβάνεται υπόψη μία πολύ σημαντική παράμετρος: ο ποδοσφαιριστής είναι άνεργος και συνεπώς, ακόμη κι αν δεν αποκτηθεί μέχρι την Παρασκευή, το ΑΠΟΕΛ μπορεί να προχωρήσει στη μεταγραφή του μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου, όπως προνοεί ο κανονισμός για τους άνεργους ποδοσφαιριστές.
Αξίζει επίσης να σημειώσουμε ότι τον ποδοσφαιριστή γνωρίζει πολύ καλά ο Κοσταντίνοφ, ο οποίος εκφράστηκε με θετικά σχόλια για την αξία του συμπατριώτη του.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ