Παρά την ήττα της Παρί στο Παρκ ντε Πρενς από τη Νις ο Λουίς Ενρίκε υποστήριξε ότι δεν ανησυχεί, σχολίασε τα λάθη της ομάδας του και τόνισε ότι ο Κιλιάν Εμπαπέ θα συνεχίσει να σκοράρει.
Ο Κιλιάν Εμπαπέ σκοράρε δύο φορές κόντρα στη Νις, πετυχαίνοντας μάλιστα και το γκολ του αγώνα με βολέ, αλλά δεν ήταν αρκετό για να πάρει τη νίκη η Παρί, η οποία στο φινάλε ηττήθηκε με 3-2.
Η ήττα ωστόσο, δεν ανησυχεί τον Λουίς Ενρίκε, όπως ο ίδιος τόνισε μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα, κι αυτό οφείλεται στο ότι έχει μία ομάδα που με καλούς επιθετικούς. Αναφερόμενος μάλιστα, στον Εμπαπέ υποστήριξε ότι έχει στο DNA του το γκολ.
«Ξέραμε και πριν από το παιχνίδι ότι θα ήταν περίπλοκο, με το αγωνιστικό πλάνο της Νις. Καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα ήταν πιο φρέσκοι από εμάς. Η πίεσή μας στην άμυνα και ο έλεγχος πήγαιναν καλά, αυτό που δεν πήγε τόσο καλά ήταν ότι δεν ήμασταν σταθεροί. Συγχαρητήρια στη Νις για το ποδόσφαιρό της.
Από την πλευρά της Παρί, είδα μια ομάδα παικτών να αγωνίζονται μέχρι την τελευταία στιγμή. Προφανώς, η ήττα πονάει, όλοι πρέπει να βελτιωθούμε, συμπεριλαμβανομένου και εμένα, αλλά μου άρεσε η κατάσταση του μυαλού.
Η Νις έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο, αλλά δεν ανησυχώ. Είδα οπαδούς να υποστηρίζουν την ομάδα τους ακόμα και όταν έπεσαν δύο γκολ διαφορά. Στη μεσαία γραμμή δεν είχαμε καλές θέσεις, αλλά είναι καθήκον μου να το διορθώσω.
Έχω μια ομάδα όπου μου αρέσουν όλοι οι επιθετικοί, ο Εμπαπέ θα συνεχίσει να σκοράρει, είναι στο DNA του, αλλά θα σκοράρουν και οι άλλοι».