Η ΑΕΛ απέδειξε γιατί κάποιος πρέπει να έχει υπομονή και εμπιστοσύνη στην ομάδα του μέχρι να την δει να αγωνίζεται σε επίσημα παιχνίδια.
Οι γαλαζοκίτρινοι ξεκίνησαν με νίκη στο πρωτάθλημα, μέσα σε μια δύσκολη έδρα, ενώ ανέλπιστα είχαν και καλή γενικά απόδοση στον αγώνα.
Όχι πως δεν υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης στην ομάδα αλλά οι γαλαζοκίτρινοι δεν είχαν καμία σχέση με την ομάδα που βλέπαμε στα φιλικά της παιχνίδια.
Ο Χρίστος Χαραλάμπους κατάφερε και παρουσίασε την ομάδα του έτοιμη για το παιχνίδι κερδίζοντας το πρώτο στοίχημα της χρονιάς.
Ζητούμενο βέβαια είναι να έχει συνέχεια η ομάδα και στο επόμενο παιχνίδι. Οι γαλαζοκίτρινοι παράλληλά κινούνται και στην μεταγραφική αγορά, καθώς σήμερα ανακοίνωσαν τον Σρνίτς, επιβεβαιώνοντας την αποκλειστική μας είδηση για τον ποδοσφαιριστή.
Πλέον έχει απομείνει η απόκτηση επιθετικού με τον Χέντι να είναι φαβορί αλλά την ΑΕΛ να κοιτάζει και άλλες περιπτώσεις μήπως κάτι στραβώσει. Δεν θα μπορούσαμε να κλείσουμε το κείμενο μας χωρίς να αναφερθούμε και στην παρουσία των φίλων της ομάδας στην Περιστερώνα.
Οι οπαδοί της ΑΕΛ το έκαναν έδρα το γήπεδο έχοντας εξαιρετική παρουσία και στηρίζοντας την ομάδα τους σε όλο το παιχνίδι.

Μιχαήλ Αριστείδου