Η 38χρονη Ραπίνο ανακοίνωσε τον περασμένο μήνα πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών ότι θα αποσυρθεί όταν η σεζόν του National Women’s Soccer League (NWSL) τελειώσει τον Νοέμβριο.Η βετεράνος φόργουορντ έπαιξε σε τέσσερα Παγκόσμια Κύπελλα, κερδίζοντας τον τίτλο το 2015 και το 2019, και βοήθησε τις ΗΠΑ να κατακτήσουν το χρυσό Ολυμπιακό στους Αγώνες του Λονδίνου το 2012.
Ήταν μία από τις τρεις Αμερικανίδες παίκτριες που έχασαν πέναλτι όταν οι ΗΠΑ αποκλείστηκαν από τη Σουηδία στα πέναλτι στην φάση των «16» του φετινού Παγκοσμίου Κυπέλλου στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία.
«Οι άνθρωποι μπορεί να πιστεύουν ότι το τέλος της καριέρας μου θα έφερνε θλίψη, αλλά όταν αναπολώ τα τελευταία 30 και πλέον χρόνια που παίζω αυτό το παιχνίδι, τα κυρίαρχα συναισθήματά μου είναι η χαρά και η ευγνωμοσύνη», δήλωσε η Ραπίνο σε δήλωση που εξέδωσε η USSF.
Ήταν μια απίστευτη διαδρομή. Θα είναι ξεχωριστό να έχω αυτή την τελευταία ευκαιρία να παίξω για τη χώρα μου… και να έχω την ευκαιρία να ευχαριστήσω τις συμπαίκτριές μου και όλους όσοι με είχαν επηρεάσει ως άτομο και παίκτρια όλα αυτά τα χρόνια».
Η Ραπίνο θα κλείσει τη διεθνή της καριέρα με 203 συμμετοχές και αυτή τη στιγμή έχει 63 γκολ και 73 ασίστ για την εθνική ομάδα. Υπήρξε επίσης υπέρμαχος των δικαιωμάτων LGBT+ και της ίσης αμοιβής στο γυναικείο ποδόσφαιρο.
Η Ραπίνο έχει προγραμματιστεί να παίξει τον τελευταίο της αγώνα NWSL κανονικής σεζόν με την ΟΛ Ρέιν στις 6 Οκτωβρίου εναντίον της Ουάσινγκτον Σπίριτ στο Σιάτλ.