Ο Ρομάν Μπέζους σκόραρε σε τρία συνεχόμενα παιχνίδια με τη φανέλα της Ομόνοιας στην Ευρώπη, ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που το ‘χει καταφέρει στην καριέρα του. Το πέτυχε άλλη μία φορά, πριν από σχεδόν 13 χρόνια, όταν είχε σκοράρει σε τρία σερί ματς αγωνιζόμενος στην Βόρσκλα Πολτάβα: κόντρα στην Τσερνομόρετς για το κύπελλο στις 22 Σεπτεμβρίου 2010, με τη Μέταλουργκ Ζαπορίζια στις 26/09 και με την Ζόρια στις 2 Οκτωβρίου, τα δύο τελευταία παιχνίδια για το πρωτάθλημα Ουκρανίας.
Ο Ουκρανός μεσοεπιθετικός θα κυνηγήσει το βράδυ της Πέμπτης στην «MCH Arena» το πρώτο καρέ συνεχόμενων αγώνων με γκολ στην καριέρα του. Ποτέ δεν το κατάφερε στο παρελθόν και στη Δανία θα επιδιώξει προφανώς να το πετύχει.
-ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: Με τα γνωστά αγωνιστικά δεδομένα (εκτός ο Ψάλτης) συνεχίζεται η προετοιμασία για τη ρεβάνς με τους Δανούς. Η αποστολή θα αναχωρήσει για την πόλη Χέρνινγκ το μεσημέρι της Τετάρτης, στις 11:30, ενώ το βράδυ θα προπονηθεί στην «MCH Arena».
-ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ: Το στάδιο «MCH Arena» είναι χωρητικότητας 11.432 θέσεων, αλλά στην Ευρώπη μειώνεται σε 9.430. Μέχρι στιγμής πάντως, στα τρία φετινά παιχνίδια της Μίντιλαντ ως γηπεδούχος, δεν έχει γεμίσει. Με τη Σίλκεμποργκ είχε 8.843, με την Χβιντόρε 7.846 και με την Προγκρές για το Conference League πήγαν 6.609 θεατές…

Ανδρέας Βεντούρης