Μπέζους…όνειρο οδήγησε (εκ νέου) την Ομόνοια σε άλλη μια νίκη. Το 6ο γκολ του Ουκρανού σε μόλις τρία ματς, τα λένε όλα. Δεν είναι ανάγκη να ειπωθεί κάτι άλλο ή να γραφτεί το πόσο σημαντικός και καταλυτικός έχει μετατραπεί για τους κυπελλούχους αυτός ο σπουδαίος ποδοσφαιριστής.
Οι πράσινοι δεν άρχισαν καθόλου καλά το ματς, στο πρώτο ημίχρονο είχαν τα…θέματά τους, ωστόσο είναι πολύ ενθαρρυντικό το ότι κατάφεραν να σκοράρουν όταν βρήκαν τη μεγάλη ευκαιρία ακόμα κι όταν δεν ήταν στο επίπεδο που έπρεπε. Στο β’ μέρος (εν αντιθέσει με το πρώτο) ήταν εξαιρετική. Ο Σωφρόνης Αυγουστή διάβασε πολύ σωστά το ματς και η ανασταλτική λειτουργία της ομάδας του επέτρεψαν στον αντίπαλο να δημιουργήσει φάση πλην αυτή στο 90+3’. Ο Λανγκ και ο Λέζιακς ήταν σε καλή βραδιά, ο Φαμπιάνο όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί δηλώνοντας παρών, ο Μπασιρού έτρεξε πολύ και έδωσε μάχες, ο Μάθιους τους περιόρισε από τα δεξιά. Γενικά, η Ομόνοια στην επανάληψη έπαιξε ως ομάδα. Αλληλοκαλύψεις, κλειστοί χώροι, σωστές αποφάσεις με την μπάλα στα πόδια αλλά…Η επίθεση των πρασίνων κινήθηκε σε ρηχά νερά. Όσο καλό ήταν στα μετόπισθεν το συγκρότημα του Κύπριου κόουτς τα…χάλασε στη γραμμή κρούσης.
Είναι πραγματικότητα πως δεν τελείωσε τίποτα ακόμα. Περιμένει ένα πολύ δύσκολο έργο τους κυπελλούχους ωστόσο έδειξαν πως η Μίντιλαντ έχει τις αδυναμίες της και δεν είναι άτρωτη. Έδειξαν πως μπορούν να πάρουν την πρόκριση αλλά, θα πρέπει-χρειαστεί να είναι πολύ καλύτερη από την εμφάνιση του (εξαιρετικού) β’ ημιχρόνου για να βρεθεί στα πλέι οφ.

Θράσος Δημητρίου