Μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ, ο προπονητής του Άρη Αλεξέι Σπιλέφσκι, δήλωσε τα ακόλουθα:

«Αρχίσαμε με το δεξί. Παίζαμε με τον πιο δύσκολο αντίπαλο από τις κορυφαίες ομάδες. Παίζει καλό ποδόσφαιρο, με καλούς παίκτες. Κυριαρχήσαμε στο α’ ημίχρονο. Στο β’ ημίχρονο η ΑΕΚ προσπάθησε να μας πιέσει από τα άκρα, είχαμε κάποια προβλήματα. Στο τέλος πετύχαμε και δεύτερο γκολ και κλειδώσαμε τη νίκη. Είμαι ευχαριστημένος από τη νοοτροπία. Είχαμε και αρκετούς παίκτες εκτός αποστολής αλλά αυτοί που αγωνίστηκαν τα πήγαν πολύ καλά».

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια σε Κύπρο και Ευρώπη και για το ροτέισιον: «Γι’ αυτό και το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα. Είπα στους παίκτες μου ότι όλοι θα χρειαστούν. Όσον αφορά τον συνδυασμό αγώνων Κύπρος-Ευρώπη, είχαμε στο μυαλό μας το ροτέισιον. Θα κάνω αλλαγές για να έχω μια φρέσκια ομάδα».

ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ, ΔΗΛΩΣΕ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ

Για το παιχνίδι: «Είμαι χαρούμενος για τη νίκη κόντρα σε ποιοτική ομάδα μέσα στην έδρα στην εκκίνηση του πρωταθλήματος. Πήραμε μία νίκη, έπειτα από ένα άτυχο αποτέλεσμα κόντρα στη Ράκοφ και μας δίνει ψυχολογία. Δύσκολο ματς για εμάς. Γενικά οι τελευταίες μέρες δεν ήταν άνετες για την ομάδα, αναλύσαμε πολλά με τους παίκτες. Οι Γκομίς και Μπαμπίκα ήταν εκτός άρα μας έλειψαν από το ματς. Σημαντικό το «τρίποντο» για εμάς, και μάλιστα δίχως να δεχτούμε τέρμα. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να πάρουμε ανάσες, διότι έχουμε ταξίδι στη Μπρατισλάβα για ένα κρίσιμο ματς στα «play-offs» του Europa League. Θέλουμε να μας στηρίξετε, θέλουμε να πάρουμε αποτέλεσμα για τον Άρη και την Κύπρο. Εύχομαι τα καλύτερα στον κ. Όλτρα».

Για τους τραυματίες: «Επιτρέψτε μου, να κρατήσω κλειστά τα χαρτιά μου λόγω της Σλόβαν, δεν είναι κάτι προσωπικό. Θα τα δούμε όλα την τελευταία στιγμή».

Για την εικόνα του Μπράουν: «Ο Μόργκαν Μπράουν έκανε απίστευτη πρόοδο. Τον ξεχώρισα από την αρχή, τον ερωτεύτηκα από το παιχνίδι του. Ήταν εξαιρετικός. Στην ομάδα έχω τη χαρά να έχουμε ποιοτικούς μέσους, ενώ είναι σημαντικό πως νιώθουν καλά και βοηθούν ο ένας τον άλλον. Για τον Μπράουν εάν αγωνιστεί στην Εθνική Κύπρου θα είναι φανταστικό».

Για την ενίσχυση ειδικότερα στην επίθεση: «Έχουμε λίστα με ποδοσφαιριστές, γίνονται συζητήσεις και δεν περιμένουμε να δούμε που θα αγωνιστούμε στην Ευρώπη, εννοώ δεν περιμένουμε να δούμε εάν θα περάσουμε στο Europa ή στο Conference. Πρέπει να διαλέξουμε τον κατάλληλο για την επίθεση του Άρη. Θέλουμε να έχουμε εξαιρετικούς παίκτες που θα μας βοηθήσουν στο μέλλον, έχοντας ποιότητα. Η επιθυμία ενός ποδοσφαιριστή παίζει ρόλο, όπως και η ηλικία του. Θέλουμε να πάρουμε νεαρούς με περιθώρια ανάπτυξης. Θέλουμε να έχουμε παίκτες που θα μπορέσουμε να τους βελτιώσουμε και να έχουν μία μεταπωλητική αξία».

Για τον κόσμο: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους μας, για την παρουσία τους. Να στείλω ένα μήνυμα στους υπεύθυνους του αγωνιστικού χώρου. Πρέπει οι υπεύθυνοι να λειτουργούν καλύτερα, για να αποτελεί πλεονέκτημα το γήπεδο μας και όχι μειονέκτημα όπως ήταν σήμερα και στην δοκιμασία με τη Ράκοφ. Ο καθένας πρέπει να κάνει σωστά τη δουλειά του».