Με το βλέμμα στη Μαρσέιγ συνεχίζονται οι προπονήσεις στον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» είναι επικεντρωμένοι στο πρώτο παιχνίδι με τους Μασσαλούς στη Λεωφόρο την ερχόμενη Τετάρτη (09/08, 21:00), στο οποίο θέλουν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα για να αυξήσουν τις ελπίδες τους για πρόκριση ενόψει της ρεβάνς σε έξι ημέρες (15/08).
Οι μηχανές δουλεύουν στο… φουλ υπό τις οδηγίες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Το πρόγραμμα περιελάμβανε παιχνίδι σε μικρό χώρο και στη συνέχεια αρκετή δουλειά στις στατικές φάσεις, κάτι στο οποίο σίγουρα μπορεί να ποντάρει ενόψει του αγώνα.
Φυσικά, στον Παναθηναϊκό δεν υπάρχουν προβλήματα πέρα από τη γνωστή απουσία του Μπαρτ Σένκεφελντ, ο οποίος υπέστη θλάση στο πρώτο ματς με την Ντνίπρο στη Σλοβακία και συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα.Στο πρόγραμμα συμμετείχε για πρώτη φορά και ο Έρικ Πάλμερ-Μπράουν, έχοντας την ευκαιρία μάλιστα να γνωρίσει από κοντά για πρώτη φορά τους νέους του συμπαίκτες. Μάλιστα, οι «πράσινοι» υποδέχθηκαν τον 26χρονο Αμερικανό στόπερ με το καθιερωμένο «φατούρο» πριν την έναρξη της προπόνησης, ενώ ο Πάλμερ-Μπράουν δηλώθηκε και στην ευρωπαϊκή λίστα για τα ματς με τη Μαρσέιγ!