Την τελευταία του προπόνηση πριν αναχωρήσει για τη Μασσαλία ολοκλήρωσε το βράδυ της Κυριακής (13/8) η ομάδα του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» που αντιμετωπίζουν την Τρίτη στις 22:00 τη Μαρσέιγ στη ρεβάνς του 1-0 της Λεωφόρου, αναμένεται να αναχωρήσουν το πρωί της Δευτέρας (14/8) στις 11:00 για τον γαλλικό νότο.

Στην τελευταία προπόνηση στο «Γεώργιος Καλαφάτης» όμως, υπήρχε και μια ευχάριστη είδηση αφού ο Μπαρτ Σένκεφελντ επανήλθε σε φουλ ρυθμούς βγάζοντας μάλιστα όλο το πρόγραμμα και έδειξε ότι μπορεί να υπολογίζεται για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος το Σάββατο (19/8) κόντρα στον Ατρόμητο.

Θυμίζουμε ότι ο Ολλανδός δεν θα προσφέρει τις υπηρεσίες του και στο ματς του «Βελοντρόμ» καθώς δεν είναι δηλωμένος στη λίστα για τον τρίτο προκριματικό γύρο.Μεταξύ άλλων ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ,

Συγκεκριμένα η προπόνηση της Κυριακής ξεκίνησε με προθέρμανση, συνεχίστηκε με rondo και ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας. Εν συνεχεία επικεντρώθηκαν σε ασκήσεις τακτικής σε επιμέρους κομμάτια του παιχνιδιού και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στα τελειώματα.