Ο Ολυμπιακός έχει ψάξει για τα καλά την υπόθεση του Ολλανδομαροκινού εξτρέμ, ο οποίος δεν συνιστά γενικά ένα άγνωστο όνομα για τους Πειραιώτες.
Ο 27χρονος Ουσάμα Ιντρίσι είναι ένας πλάγιος επιθετικός που ανήκει στη Σεβίλλη και την περασμένη σεζόν ήταν ως δανεικός στην Ολλανδία και τη Φέγενορντ με 7 γκολ και 8 ασίστ σε 38 αγώνες. Διεθνής με το Μαρόκο αλλά και κάτοχος ολλανδικού διαβατηρίου ο Ιντρίσι δεν έχει συνδεθεί πρώτη φορά τον Ολυμπιακό, όπως και ο Ελ Γκάζι, του οποίου επίσης το όνομα έχει διαρρεύσει τις τελευταίες ώρες (28χρονος Ολλανδομαροκινός εξτρέμ, διεθνής με την Ολλανδία και που ανήκει στην Αϊντχόφεν).

Ο Ολυμπιακός δείχνει να έχει ψάξει για τα καλά την υπόθεση του Ιντρίσι με στόχο προφανώς να κλείσει τον παίκτη. Τα ισπανικά ρεπορτάζ σε σχέση με τον Ιντρίσι σημειώνουν πως η Σεβίλλη θα ήθελε να τον δώσει ξανά δανεικό. Για τον έμπειρο μεσοεπιθετικό υπάρχει εκ νέου ενδιαφέρον από την Ολλανδία αλλά και τη Σαουδική Αραβία. Ο Ολυμπιακός θυμίζουμε είναι να κλείσει και 2ο εξτρέμ εκτός από τον Μπρνιτς.