Μπήκαμε για τα καλά στην μεταγραφική περίοδο, με τον κόσμο να περιμένει να ακούσει μεταγραφές, ο κάθε ένας για την ομάδα του.
Όπως και πέρσι έτσι και φέτος οι ομάδες είναι μουδιασμένες στο ξεκίνημα ή περιμένουν πρώτα να τελειώσει το ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ.
Πληροφορίες, φημολογία για ενδιαφέρον ομάδων για συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές υπάρχει, όμως εμείς σας παρουσιάζουμε τις  μεταγραφές που ανακοινώθηκαν.
Το ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε την συμφωνία με τον Αγκολέζο επιθετικό Γουίλσον Εντουάρντο, την απόκτηση του Ανδρέα Καραμανώλη με την μορφή δανεισμού από την Δόξα, την απόκτηση του Φαουάζ Αμπντουλάχι και τη μεταγραφή του Φετφατζίδη. Έγινε επίσημο και του Τομανέ. Σειρά πήρε ο Ζέφτε Βιτάλ που τον ακολούθησαν οι Ράντοσλαβ Πέτροβιτς και Τάσος Δώνης.




Η Ομόνοια ανακοίνωσε τον μέσο από το Μαυροβούνιο Νόβιτσα Εράκοβιτς, τον ακραίο επιθετικό Γουΐλσον Σεμέδο και τον αριστερό ακραίο οπισθοφύλακα Μαρκίνιος Σιπριάνο. Ακολούθησε ο διεθνής από το Μάλι κεντρικός αμυντικός Σενού Κουλιμπαλί και ο Βέλικο Σίμιτς.




Ο Άρης απέκτησε τον νεαρό Σενεγαλέζο τερματοφύλακα Λάτινγκ Μπάντζι, τον αρχηγό της Παρτιζάν Βελιγραδίου Σέρβο αριστερό μπακ Σλόμποταν Ουρόσεβιτς και τον μέσο Βέλικο Νίκολιτς από τον Ερυθρό Αστέρα. Αποκτήθηκαν επίσης ο Τζέϊντεν Σον Μοντνόρ και ο Μαμαντού Σανέ .


Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την συμφωνία της με τον γνωστό μας Γάλλο (Κυπροποιημένο) αμυντικό Βαλεντίν Ρομπέρζ καθώς επίσης και με τον Ισπανό δεξιό μπακ Φακούντο Σάντσες, τον Κύπριο αμυντικό Φάνο Κατελάρη και τον Ισπανό επιθετικό Φραν Σολ. Ακολούθησε ο Καμερουνέζος μέσος ο Γουΐλφριντ Καπτούμ και ο Ισπανός κήπερ Ιάγο Ερερίν. Τελευταία χρονικά προσθήκη ο Βραζιλιάνος Κλερισμάριο Σάντος.





O Απόλλωνας ανακοίνωσε τους επιθετικούς Μπεσάρντ Αμντουραχίμι και Μίκαελ Κρμέντσικ, όπως και τον μέσο Ελιέλ Πέρετζ αλλά και τον κεντρικό αμυντικό Ζαχαρία Άδωνη.
Ακολούθησαν οι προσθήκες του Γιόργκεν Σιέλβικ και Τεντάγι Νταρικβά, του κήπερ Ντάνιελ Άντος, του Μάριο Γιούρτσεβιτς και του Άνχελ Σαγκάλ.




Η Ανόρθωση ανακοίνωσε αρχικά την απόκτηση του Ισπανού αριστερού μπακ Φραν Γκαρθία Σολσόνα, του Κύπριου μέσου Στέφανου Χαραλάμπους και του επιθετικού Σέρχιο Καστέλ. Τέταρτη προσθήκη ο Κολομβιανός τερματοφύλακας Ιβάν Αρμπολέδα που τον ακολούθησε ο Γιάννης Κάργας. Έκτη μεταγραφή για την Κυρία ο ακραίος αμυντικός Μούσα Ουαγκέ, 7η ο Μαροκινός αμυντικός Ναμπίλ Μαρμούκ και 8ος ο Σενεγαλέζος μέσος Οσεϊνού Τιουνέ! Τελευταία προσθήκη ο επιθετικός Σεκού Κασάμα.






H Πάφος FC ανακοίνωσε την απόκτηση του επιθετικού Ματέους Νταβό, και των Πελάτζιο-Κανέ που τη λήξασα σεζόν αγωνίζονταν ως δανεικοί στην ομάδα. Αποκτήθηκαν επίσης, ο κεντρικός αμυντικός Κέταγκ Κότσιεφ, ο ακραίος οπισθοφύλακας Πέταρ Μπότσκαϊ και ο επιθετικός Άλεφ Μάνγκα. Αποκτήθηκε επίσης ο Πάτρικ Τβουμάσι.







Η ΑΕΛ
ανακοίνωσε την απόκτηση του επιθετικού Αχμέντ Μορέιρα, του Σουηδού Τζόναθαν Μορσάι και του Άγγλου Τζορτζ Μαρς.



Η Νέα Σαλαμίνα ανακοίνωσε τον Λουτσιάνο Νάρσινγκ, ενώ πρόσθεσε στο ρόστερ της και τον Κύπριο μέσο Γιώργο Παπαγεωργίου, τον Κύπριο ακραίο αμυντικό Μιχάλη Χριστοδούλου και τον Αργεντινό Βίκτορ Φερνάντες. Ακολούθησε ο Κουζμάνοβιτς, ο επιθετικός Ντάνι Μπεχαράνο, ο Ρουμάνος αμυντικός Τσελέα και ο Κύπριος μέσος Αντώνης Κατσιάρης. Ακολούθησαν οι Δημήτρης Σπυριδάκης και Φλορίν Ντουρμισάι.



Η Καρμιώτισσα ανακοίνωσε την απόκτηση του Στέφανου Μουκτάρη, του Νικόλα Ματθαίου, του Στυλιανού Παντελη, του Λαρς Νιούπορτ, του Μπόγιαν Κοβάσεβιτς και του Κύπρου Χριστοφόρου. Αποκτήθηκαν επίσης οι Νικολάε Μιλιντσεάνου, Τζόι Σουκ, Γιάννης Ανέστη και Σταύρος Τσουκαλάς.







Ο νεοφώτιστος Οθέλλος απέκτησε και επίσημα τον Κύπριο τερματοφύλακα Παναγιώτη Παναγιώτου που στην λήξασα περίοδο αγωνίστηκε στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου. Πήρε επίσης και τον Χρίστο Χατζηπασχάλη που ήταν στην Δόξα και τον Κώστα Σταμούλη από την ΑΕΚ Αθηνών. Πήρε και Λούκας Ράμος που τον ακολούθησε ο Κουΐντ Γιάνσεν. Στην συνέχεια ήρθε η προσθήκη του επιθετικού Σανγκαρέ Ιμπραχίμ. Επόμενος ήταν ο Μπεν Κμαγιάλ και που τον ακολούθησε ο Μπένσον Ανάνγκ. Ανακοινώθηκε ο Τζέρεμι Τζίμι αλλά και ο Λούκας Πιβέτα Μπραμπίγα. Αποκτήθηκαν επίσης ο Τζάσο Ζουνζάρεν Άντξον, ο Ν’τιαγέ και ο Θεόδωρος Χρυσοστόμου.









Ο επίσης νεοφώτιστος Εθνικός Άχνας απέκτησε τον Σωτήρη Φιάκα που στην λήξασα περίοδο έπαιξε αρχικά σε Νέα Σαλαμίνα και μετά στον Οθέλλο. Απέκτησε και τον Κύπριο επιθετικό Μάριο Πεχλιβάνη από τον Ολυμπιακό, τον Θωμά Νικολάου από τη Νέα Σαλαμίνα, τον Χοσέ Γκόμες, τον Πάτρικ Λίπσκι και τον Δημήτρη Χριστοφή. Ακολουθήσε το τριπλό χτύπημα με τους Ακσεντίεβιτς, Ντράζιτς και Ντε Ιριόντο, για να έρθει η διπλή ενίσχυση με Φροξυλιά και Σπιρόφσκι. Αποκτήθηκαν επίσης Έντζο Καμπρέρα, Εμάνουελ Λομοτέι και Ντούσαν Μάρκοβιτς.




Η Δόξα ανακοίνωσε τους Ατνάν Τσετσέροβιτς, Βαγγέλη Κυριάκου, Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου, Βαλεντίνο Σιέλη, Έρνεστ Νιάρκο, Αντίλ Ναμπί, Λορέντζο Τσικόνε, Αλεξάνταρ Πάντιτς, Έρικ Άπια, Άλεξ Πούριτς, Αλέξανδρο Αντωνίου, Μούσα Μουχάμεντ, Παναγιώτη Κυριάκου και Μπράιαν Αλτσέους.



Η ΑΕΖ απέκτησε τους τερματοφύλακες Βίγκαλ Μπέκερ και Μπόγιαν Μιλοσάβλιεβιτς, τους αμυντικούς Ντελμίρο και Ντεντέ-Λομ, τους μέσους Άλισταρ Ρέινολντς και Ανδρέα Χρίστου, και τους επιθετικούς Μάρτιν Σλόγκαρ και Γιουσούφ Ρασίντ. Τελευταία χρονικά προσθήκη ο Ελ Χαμάρτι.