Απίθανες εξελίξεις φαίνεται πως λαμβάνουν χώρα στην Αλ – Ιτιχάντ, με τον Νούνο Εσπιρίτο Σάντο να μην μπορεί να συνυπάρξει με τον Καρίμ Μπενζεμά και τον τελευταίο να εξετάζει το ενδεχόμενο της επιστροφής στην Ευρώπη.
Είναι δυνατόν ο νικητής της Χρυσής Μπάλας να μην μπορεί να αποδώσει τα μέγιστα ή να μην είναι επιθυμητός, σε ένα πρωτάθλημα όπως αυτό της Σαουδικής Αραβίας; Και όμως, μπορεί να συμβεί, με τον Νούνο Εσπιρίτο και τον Καρίμ Μπενζεμά να το αποδεικνύουν.
Αναλυτικότερα, δημοσίευμα που έκανε την εμφάνισή του εκτός Ευρώπης, αναφέρει πως οι σχέσεις των δύο ανδρών δεν είναι καθόλου καλές, γεγονός που ξεκίνησε με την άφιξη του Μπενζεμά στην ομάδα, από τη στιγμή που ο Νούνο Εσπιρίτο δεν είχε δώσει την έγκριση για τη μεταγραφή.
Για τον λόγο αυτόν, δεν τον έκανε και αρχηγό της Αλ – Ιτιχάντ, με τους δυο τους να μην έχουν συζητήσει διόλου για τα προσωπικά τους ζητήματα και στον σύλλογο να έχουν δημιουργοί… τριγμοί, από τη στιγμή που ο Νούνο επισήμανε στη διοίκηση πως ο Γάλλος δεν ταιριάζει στο σύστημά του!
Κάθε σενάριο είναι ανοιχτό τη δεδομένη χρονική στιγμή για τον Καρίμ Μπενζεμά, με τον Γάλλο να εξετάζει ακόμη και το ενδεχόμενο της αποχώρησης από τη Σαουδική Αραβία.
Μήπως ήρθε η ώρα να αγωνιστεί στην Premier League;