Όσο πλησιάζει η πρώτη αναμέτρηση με τη Ντίλα Γκόρι, τόσο ανεβαίνει η αδρεναλίνη. Ο Σα Πίντο, φροντίζει να κρατάει σε εγρήγορση τους ποδοσφαιριστές και τους έχει ήδη βάλει στο κλίμα του αγώνα.
Ο Πορτογάλος προσπαθεί να προετοιμάσει την ομάδα του, προειδοποιώντας ότι αν δεν έχει την ιδανική εμφάνιση, δεν θα είναι καθόλου εύκολη η επίτευξη του στόχου για να πάρει προβάδισμα πρόκρισης.
Εν άνοιξε πάντως τα χαρτιά του για το αν θα προχωρήσει σε αλλαγή ή αλλαγές με τα δεδομένα όμως να λένε ότι μόνο η θέση αριστερά στην επίθεση είναι ανοικτή με τους Μαρκίνιος, Γουίλσον και Εφραίμ να τη διεκδικούν.
Η Ντίλα Γκόρι όπως γράφουν τα Γεωργιανά ΜΜΕ θα στηρίξει τις πιθανότητες πρόκρισης στο σημερινό αποτέλεσμα.
Ο στόχος είναι να νικήσουν το ΑΠΟΕΛ για να έχουν πιθανότητες στο ΓΣΠ ενώ οι ενδείξεις για την προσέλευση του κόσμου κάθε άλλο παρά ενθαρρυντικές είναι.
Δεν υπάρχει περίπτωση να συναντήσει καυτή έδρα η ομάδα του Σα Πίντο. Γίνεται λόγος για 5-7 χιλιάδες στις κερκίδες.
Σημείο αναφοράς στα ΜΜΕ της Γεωργίας, η παρουσία των Κβιλιτάια και Ντβάλι, δύο παικτών που είναι ιδιαίτερα αγαπητοί στη χώρα.
Οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ γνωρίζουν πολύ καλά τις συνθήκες του αγώνα και προσπαθούν να βοηθήσουν τους συμπαίκτες τους να μπουν σωστά στο γήπεδο και να αποφύγουν τον αιφνιδιασμό.