Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας Ντομένικο Μεσσίνα παρουσίασε στους αρχηγούς, τους προπονητές και τους team managers των ομάδων Α’ Κατηγορίας τις αλλαγές στους κανονισμούς διαιτησίας για την χρονιά 2023 – 2024.
Ο κ. Μεσσίνα εξήγησε στους πρωταγωνιστές των γηπέδων σημαντικά πράγματα σε σχέση με την συμπεριφορά τους στον πάγκο και στον αγωνιστικό χώρο. Τους τόνισε πως, σύμφωνα και με οδηγίες της UEFA, ο χρόνος καθυστερήσεων θα είναι αυξημένος αφού ο στόχος είναι να αυξηθεί ο αγωνιστικός χρόνος.
«Ερχόμενος στην Κύπρο, βρήκα καλή ποιότητα διαιτητών. Έγινε πολύ καλή δουλειά από τον κ. Μάζιτς και έχει δημιουργηθεί μια νέα γενιά διαιτητών στην Κύπρο. Όμως, οι νέοι διαιτητές θέλουν χρόνο να αποκτήσουν εμπειρία. Οι διαιτητές, οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές, υπηρετούμε τον ίδιο σκοπό, το ίδιο άθλημα και στόχος μας είναι να βελτιώσουμε την ποιότητα του αθλήματος», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Μεσσίνα.
Στη συνέχεια παρουσίασε σύντομα videos με φάσεις που αφορούν παραβάσεις για χέρι, offside, κίτρινες και κόκκινες κάρτες.
ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: