Το κεφάλαιο Γιουνάιτεντ έκλεισε για εκείνον. Έτσι έπρεπε. Δεν τον «σήκωνε» άλλο εκεί. Ούτε το περιβραχιόνιο τίμησε, ούτε τη φανέλα. Ο Χάρι Μαγκουάιρ πρόσφερε σκηνές απείρου κάλλους και όσο και να δεις τις καλύτερες στιγμές του, άλλο τόσο αδυνατείς να καταλάβεις… τι ακριβώς έκανε!

Ο άλλοτε ακριβότερος αμυντικός της Πρέμιερ Λιγκ παραχωρείται στην Γουέστ Χαμ έναντι 30 εκατομμυρίων λιρών, με τα «σφυριά» να εξασφαλίζουν και τις υπηρεσίες του Τζέιμς Γουόρντ – Πρόους από την Σαουθάμπτον σε ένα πολύ καλό πακέτο προσθηκών στο ρόστερ.

Ο Χάρι Μαγκουάιρ, στα χρόνια που βρέθηκε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αποτελούσε στόχο μόνιμης καζούρας, την οποία «έτρεφε» ο ίδιος με την συμπεριφορά και τα καμώματά του στο γήπεδο.

Από τις ακατανόητες μεταβιβάσεις, τα λάθη, την ευκολία με την οποία έχανε την κατοχή της μπάλας, μέχρι τα χτυπήματα στους Κριστιάνο και Πογκμπά.

Και από τον «πανηγυρισμό» του γκολ της Έβερτον, στη διαμαρτυρία για χέρι του Μάτιτς (!), στο απόλυτο μπέρδεμα σε δύσκολες φάσεις και τα αυτογκόλ, όταν βρισκόταν στα λάθος σημεία, τις πιο λάθος στιγμές.

Το παρακάτω βίντεο, εξιστορεί όσα είδε το «Ολντ Τράφορντ» και ολόκληρη η Πρέμιερ Λιγκ από αυτή την θητεία που περισσότερα προβλήματα είχε, παρά ανταπέδωσε στην Γιουνάιτεντ τα χρήματα που ξοδεύτηκαν για τον παίκτη…