Απόλλωνας και Οθέλλος θα αναμετρηθούν σήμερα στο ΑΛΦΑΜΕΓΑ στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος, σε μια αναμέτρηση με φαβορί.
Με αυτό συμφώνησε και ο Κύπριος προπονητής Σάββας Δαμιανού ο οποίος μίλησε στο balla.com.cy και ανέλυσε την αναμέτρηση στη Λεμεσό ανάμεσα στους γαλάζιους και τους νεοφώτιστους της Αθηαίνου.
«Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί και αυτό είναι ο Απόλλωνας. Παρακολούθησα τον Οθέλλο κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα και είχε παθητικό ρόλο. Θεωρώ ότι εύκολα ή δύσκολα ο Απόλλωνας θα πάρει αυτό το παιχνίδι» ήταν το αρχικό του σχόλιο.
Για τον Οθέλλο: «Είναι μια ομάδα που στην έδρα της δύσκολα θα χάνει τα παιχνίδια. Έχει υλικό, έχει ποδοσφαιριστές που θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Γενικότερα θα είναι δύσκολα τα πράγματα για τον Οθέλλο, όχι μόνο το παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Τον περιμένω να διεκδικεί τα παιχνίδια στο δικό του γήπεδο».
Για την μεταγραφή Βαλμπουενά: «Είναι εξαιρετική επιλογή γιατί πέρσι στον Ολυμπιακό που δεν ήταν σε καλή κατάσταση έπρεπε να μπει ο Βαλμπουενά για να δείξει κάτι δημιουργικά η ομάδα. Είναι μεγάλος ποδοσφαιρικά αλλά πρέπει να καταλαβαίνουμε και ποιος είναι. Αν είναι υγιής και αν τον διαχειριστούν σωστά όσον αφορά τις εντάσεις στην προπόνηση και τον χρόνο στα παιχνίδια θα κάνει την διαφορά. Είναι τεράστιος ποδοσφαιριστής».

Χρίστος Χρίστου