Τα πάντα στο «Ηλίας Πούλλος» κινούνται στο ρυθμό της ρεβάνς με τη Μίντιλαντ. Πρώτος και καλύτερος, ο Σωφρόνης Αυγουστή, έριξε το σύνθημα στους ποδοσφαιριστές, θέλοντας να τους βάλει στο κλίμα και στις ιδιαιτερότητες της αναμέτρησης που θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη στη Δανία.
Έχοντας την παλαιότερη εμπειρία του γηπέδου και της ατμόσφαιρας που δημιουργούν οι φίλοι της Μίντιλαντ αλλά ε διαφορετική πλέον ομάδα, ο Κύπριος κόουτς , εμπιστεύεται τη δική του ομάδα και ουσιαστικά…φτιάχνει κλίμα πρόκρισης στις προπονήσεις.
Όσο και αν θεωρεί ότι η Μίντιλαντ είναι δύσκολη και επικίνδυνη ομάδα, νιώθει ότι οι δικοί του ποδοσφαιριστές, από την στιγμή που θα ακολουθήσουν την τακτική που πρέπει, μπορούν να διαφυλάξουν το προβάδισμα που τους δίνει το 1-0 στο ΓΣΠ.
Μέλημα του προπονητή και των συνεργατών του, είναι να μην αφήσουν τους χώρους που άφησαν στον πρώτο αγώνα, γιατί αν οι Δανοί, κυριαρχήσουν, τότε θα είναι πολύ δύσκολη η υπεράσπιση του σκορ.
Παράλληλα, θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει το ανοικτό γήπεδο που θα αφήσει η Μίντιλαντ όταν θα επιτεθεί να σκοράρει.
Για το λόγο αυτό, είναι πιθανόν να διατηρήσει στην 11άδα τον Κακουλλή και να αφήσει στον πάγκο τον Ανσαριφάρντ.
Παρόλο που δεν άνοιξε τα χαρτιά του, εντούτοις το πιθανότερο σενάριο για την 11άδα, είναι να περιοριστεί στην αλλαγή του Κασάμα με τον Κούσουλο και να διατηρηθεί δεξιά στην επίθεση ο Σίμιτς.
Ούτε στην άμυνα αναμένεται αλλαγή αφού ο Νικόλας Παναγιώτου δεν είναι έτοιμος για τέτοιο ματς