Βλέποντας ξανά και ξανά τα πέντε γκολ που δέχθηκε η Ομόνοια, σε κανένα από αυτά δεν φέρει ευθύνη ο τερματοφύλακας, ενώ δεν άξιζε γενικότερα στην Ομόνοια μια τόσο βαριά ήττα (ας όψεται η διπλή απόφαση του διαιτητή στο 24΄ σε ένα παιχνίδι χωρίς VAR)
Παρόλα αυτά είναι είδηση όταν ένας τερματοφύλακας όπως τον Φαμπιάνο (ο κορυφαίος ίσως που ήρθε στην Κύπρο) δέχεται πέντε γκολ και σίγουρα την χθεσινή βραδιά θα θέλει να την διαγράψει.

Είναι μόλις η τρίτη φορά στην καριέρα του που o Βραζιλιάνος δέχεται 5 γκολ και πάνω.
Η πρώτη ήταν όταν ήταν αρκετά νεαρός, πριν 13 χρόνια όταν στο παιχνίδι Αμέρικα-Σπορτ Ρεσίφε η ομάδα του (η Αμέρικα) ηττήθηκε στην έδρα της 5-0.
Η δεύτερη ήταν το 2015 και πιο συγκεκριμένα στις 21 Απριλίου όταν στα νοκ-άου του Champions League η Πόρτο με βασικό τον «Φάμπι» γνώρισε βαριά ήττα από την μεγάλη Μπάγερν με 6-1.
Σπάνιο πράγμα για έναν τόσο μεγάλο τερματοφύλακα αλλά επειδή μιλάμε για ποδόσφαιρο, αυτά συμβαίνουν και στους καλύτερους όταν η βραδιά της ομάδας τους δεν πάει όπως θα ήθελαν.
Υ.Γ. Αν δεν ήταν ο Φαμπιάνο να πραγματοποιεί κάποιες εξαιρετικές αποκρούσεις, ίσως ο δείκτης του σκορ να ανέβαινε σε ψηλότερα επίπεδα.