Το ΑΠΟΕΛ δίνει μια δύσκολη «μάχη» κόντρα στη Γάνδη, στο Βέλγιο για τα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ όμως είναι πανέτοιμος να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα έτσι ώστε να φέρει την πρόκριση στο ΓΣΠ! Οι γαλαζοκίτρινοι έλειψαν τα τελευταία χρόνια από τους ομίλους και θέλουν να επιστρέψουν σε αυτούς, αλλά για να γίνει αυτό έχουν πρώτα ένα επικίνδυνο αλλά όχι ανυπέρβλητο εμπόδιο. Εξάλλου, το έκανε και με δυσκολότερους αντίπαλους σε προηγούμενες χρονιές και έδειξε ότι μπορεί!
Ο Ρικάρντο Σα Πίντο δεν υπολογίζει στους τραυματίες Κρέσπο, Γουΐλσον και Σαρφό, με τον τελευταίο να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής ούτως ή άλλως.
Όσον αφορά στα της 11άδας, ο Πορτογάλος κόουτς θα προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές συγκριτικά με το ματς της πρεμιέρας κόντρα στην ΑΕΖ. Πέτροβιτς, Ντογκαλά, Μαρκίνιος, Βιγιαφάνες και Κβιλιτάια θα επιστρέψουν στο βασικό σχήμα του ΑΠΟΕΛ.
Έτσι, μια πιθανή 11άδα θα απαρτίζεται από τους: Mπέλετς, Σούσιτς, Ντβάλι, Πέτροβιτς, Τσεπάκ, Κοσταντίνοφ, Ντάλσιο, Βιγιαφάνες, Ντογκαλά, Μαρκίνιος, Κβιλιτάια.

Θράσος Δημητρίου