Άλλη μία τεράστια επιτυχία για την Γυμναστική η οποία θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής με 5 αθλητές και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ρυθμικής Γυμναστικής με 1 αθλήτρια οι οποίοι διεκδίκησαν και εξασφάλισαν πρόκριση στην κορυφαία διοργάνωση της χρονιάς.
Στην Ενόργανη Ανδρών οι αθλητές μας Ηλίας Γεωργίου και Μιχάλης Χαρή με την πολύ καλή τους εμφάνιση στα προκριματικά του Συνθέτου Ατομικού στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κατέκτησαν δύο από τις 23 θέσεις πρόκρισης για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.
Από τα Παγκόσμια Κύπελλα και τις 8 θέσεις από τους σπεσιαλίστες των Οργάνων της Παγκόσμιας κατάταξης, ο Νεόφυτος Κυριακού προκρίθηκε στο Έδαφος, στο Άλμα Ίππου και στο Μονόζυγο, ο Μάριος Γεωργίου προκρίθηκε στο Μονόζυγο και ο Σωκράτης Πηλακούρης στους Κρίκους.
Στην Ρυθμική Γυμναστική εξασφαλίσαμε μία θέση και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα θα συμμετάσχουμε με την Πρωταθλήτρια μας Εβελίνα Ορφανού.
Ήταν μία πολύ δύσκολη χρονιά για όλους τους αθλητές και αθλήτριες μας και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την τεράστια επιτυχία τους.
Αισθανόμαστε πολύ περήφανοι για αυτούς τους αθλητές και τους ευχόμαστε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον ΚΟΑ για την συνεχή στήριξη του, το χορηγό μας την ΟΠΑΠ Κύπρου που είναι δίπλα μας καθώς επίσης και την CABLENET.
Για την ΚΟΓ
Σκεύη Ανδρέου