Σε μια αλλαγή προχώρησε ο Ματίας Αλμέιδα στην ευρωπαϊκή λίστα της ΑΕΚ με τον Σέρχιο Αραούχο να μπαίνει σε αυτήν στη θέση του Ζίνι. Δεν δηλώθηκε τελικά ο Εσέκιελ Πόνσε.
Η ΑΕΚ μέχρι τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, παραμονές του πρώτου ματς με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ, είχε δικαίωμα να προχωρήσει το πολύ σε δύο αλλαγές στην ευρωπαϊκή της λίστα για τα παιχνίδια με την κροατική ομάδα.

Ο Ματίας Αλμέιδα αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή προσθέτοντας τον Σέρχιο Αραούχο αντί του Ζίνι. Ο Αργεντινός επιθετικός έχει επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων σπάζοντας όλα τα κοντέρ και αντικαθιστά τον νεαρό Ανγκολέζο μεσοεπιθετικό στη λίστα.

Βέβαια ο «Τσίνο» δεν είναι ακόμα απόλυτα έτοιμος να αγωνιστεί και γι’ αυτόν τον λόγο έμεινε εκτός αποστολής από το πρώτο ματς με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ στην OPAP Arena, ωστόσο είναι πολύ πιθανό να ταξιδέψει για τη ρεβάνς στην Κροατία.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως ο Εσέκιελ Πόνσε, όπως άλλωστε είχε αναφέρει ο Αλμέιδα στη συνέντευξη Τύπου, δεν θα είναι διαθέσιμος με συνέπεια να μην δηλωθεί τελικά.

Η ευρωπαϊκή λίστα της ΑΕΚ για τα δύο πρώτα ματς με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ διαμορφώνεται ως εξής: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Γκίνης, Σιντιμπέ, Ρότα, Χατζισαφί, Μοχαμάντι, Βίντα, Μουκουντί, Μήτογλου, Γιόνσον, Σιμάνσκι, Γαλανόπουλος, Ελίασον, Άμραμπατ, Γκατσίνοβιτς, Πισάρο, Πινέδα, Μάνταλος, Τσούμπερ, Μαχαίρας, Λιβάι Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Αραούχο.