Γνωστή έγινε η ώρα που αναμένεται να φτάσει ο Κένεντι στην Ελλάδα, για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.
Όπως ενημέρωσε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος, ο Βραζιλιάνος εξτρέμ αναμένεται στις 19:30 στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».
Ο 27χρονος άσος αναμένεται να υποβληθεί (αύριο) στις απαραίτητες ιατρικές/εργομετρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του.
Ο Κένεντι θα αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού από τους Πειραιώτες, οι οποίοι θα διατηρούν οψιόν για το επόμενο καλοκαίριπό εκεί και πέρα, αναμένεται περαιτέρω ενίσχυση στα «φτερά», καθώς ο Αντόνιο Κορδόν έχει προχωρημένες επαφές για την απόκτηση ενός ακόμη εξτρέμ, ώστε η ομάδα να μπορεί να παίξει με δύο σχήματα. Το 4-2-3-1 και το 4-3-3, με τον προπονητή να έχει περισσότερες επιλογές στη διάθεσή του.
Την ίδια στιγμή, οι «ερυθρόλευκοι» φαίνεται πως έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του Ράφα Μπορέ για την επίθεσή του και, μάλιστα, δείχνουν αποφασισμένοι να κάνουν την υπέρβαση για να μπορέσουν να εντάξουν στο δυναμικό τους.
Πρόκειται για μία δύσκολη υπόθεση, αφού ενδιαφέρον για τον παίκτη φέρεται να έχει εκδηλώσει και η γαλλική Λιόν, ενώ υπάρχουν αναφορές στο όνομα του Κολομβιανού φορ και στην Ιταλία, και υπάρχουν φήμες πως απασχολεί ομάδες της Serie A.Σε κάθε περίπτωση, ο Κορδόν θα έχει σίγουρα και άλλες λύσεις, για να μπορέσει να καλυφθεί το συντομότερο δυνατόν το συγκεκριμένο κενό, παρότι τα πηγαίνει περίφημα μέχρι τώρα στην προετοιμασία ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί.