Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Μετά και την ολοκλήρωση του συμβολαίου του, ο 35χρονος αμυντικός αποχαιρέτησε τους Πειραιώτες μετά από δυόμισι χρόνια συνεργασίας ευχαριστώντας όλους στην οικογένεια του συλλόγου, αλλά και τον κόσμο.

«Τιμή μου που φόρεσα τη φανέλα του Ολυμπιακού», καταλήγει ο πρώην διεθνής άσος, που είχε 94 συμμετοχές, 4 γκολ και 2 ασίστ με τους «ερυθρόλευκους» κατακτώντας δύο πρωταθλήματα. Ο άλλοτε άσος της ΑΕΚ, της Άρσεναλ, της Μίλαν και της Ντόρτμουντ δεν ήταν στα πλάνα των Μαρτίνεθ και Κορδόν για τη νέα σεζόν και ακόμη είναι ασαφές αν θα συνεχίσει αλλού την καριέρα του ή θα αποσυρθεί.

Ανάμεσα σε όσους έστειλαν μηνύματα στον Σωκράτη ήταν και ο πρώην προπονητής του στον Ολυμπιακό, Μίτσελ. «Ήταν χαρά μου που συνεργάστηκα μαζί σου. Είσαι από τους ανθρώπους που ήθελα να βρω στη διαδρομή μου. Σε ευχαριστώ πολύ, έχεις τον σεβασμό μου», σχολίασε κάτω από την ανάρτησή του.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Πέρασαν 2,5 χρόνια, 94 συμμετοχές και 2 πρωταθλήματα Super League.

Ευχαριστώ τους φιλάθλους του Ολυμπιακού για την αποδοχή τους και την στήριξη τους.

Και σε όλο το staff, στους γυμναστές , φυσιοθεραπευτές, προπονητές, ιατρικό team και πάνω από όλα στους συμπαίκτες μου, ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη πολύτιμη συνεργασία που είχαμε αυτά τα χρόνια.

Τιμή μου που φόρεσα την φανέλα του Ολυμπιακού!».