Η Φενέρ έψαχνε εδώ και καιρό τον βασικό της πλέι-μέικερ και όλα δείχνουν ότι τον βρίσκει στο πρόσωπο του Βραζιλιάνου ΝΒΑer, Ραούλ Νέτο. Η απόκτηση του πρώην παίκτη των Καβαλίερς αυτομάτως σημαίνει και αποχώρηση του Νικ Καλάθη. Βλέπετε δεν μπορούν να χωρέσουν όλα αυτά τα γκαρντ, που έχει μαζέψει η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη: κάποιος πρέπει να φύγει. Και αυτός ο κάποιος είναι ο Νικ Καλάθης. Εδώ και καιρό ήταν κοινό μυστικό ότι ο ομογενής γκαρντ δεν είναι στα σχέδια του Ιτούδη για τη νέα χρονιά, πλέον είναι και πραγματικότητα.

Yπό την έννοια ότι η τουρκική ομάδα ενημέρωσε την πλευρά του Καλάθη για τον τερματισμό της συνεργασίας τους. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν μπορεί να γίνει έτσι. Τι εννοούμε; Ότι οι πληροφορίες του SDNA αναφέρουν ότι για να λύσει το συμβόλαιό του με την Φενέρ ο 34χρονος γκαρντ θέλει όλα του τα λεφτά. Δηλαδή το 1.475.000 ευρώ, που αναγράφεται στο υπάρχον συμβόλαιο.

«Θέλετε να φύγω; Θέλω όλα τα λεφτά μου» είναι η απόκριση του Νικ Καλάθη στην επιθυμία της Φενέρ και μένει να δούμε πλέον με ποιον τρόπο θα λυθεί το θέμα.

Η Φενέρ, πάντως, είναι πολύ πλούσια ομάδα, κάτι, που δείχνει και φέτος, παίρνοντας παίκτες όπως ο Παπαγιάννης, ο Σανλί και ο Νέτο και ανανεώνοντας με σημαντικές αυξήσεις τον Χέιζ-Ντέιβις, τον Πιέρ και τον Γκούντουριτς. Συν τοις άλλοις μεσούσης της σεζόν πέρυσι πήρε τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, δίνοντας του συμβόλαιο μέχρι το 2025 και με απολαβές, που ετησίως φτάνουν τα 2 εκ. δολάρια.