Η Ίντερ Μαϊάμι ανακοίνωσε πως η παρουσίαση του Λιονέλ Μέσι θα πραγματοποιηθεί στις 16 Ιουλίου στο πλαίσιο μίας φαντασμαγορικής εκδήλωσης που θα διοργανώσει ο σύλλογος για να καλωσορίσει τον Αργεντινό σταρ.
Στις 7 Ιουνίου η Ίντερ Μαϊάμι ανακοίνωσε την απόκτηση του Λιονέλ Μέσι, με τον παγκόσμιο πρωταθλητή της Αργεντινής να αποφασίζει να συνεχίσει την καριέρα του στις ΗΠΑ.
Το συμβόλαιό του έχει τεθεί σε ισχύ από τις 5 Ιουλίου, όταν και άνοιξε το θερινό μεταγραφικό παράθυρο στο MLS και οι σύλλογοι μπορούν να εγγράψουν τους νέους παίκτες τους.
Στις 16 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του 36χρονου σταρ, στη 01:00 ώρα Ελλάδας (17/7), όπως ενημέρωσε την Παρασκευή (7/7) ο σύλλογος, ο οποίος ετοιμάζεται να διοργανώσει μία φαντασμαγορική εκδήλωση με τίτλο «The Unveil» (Τα Αποκαλυπτήρια) για να υποδεχθεί και να καλωσορίσει τον Μέσι.
Την ίδια ημέρα θα ανακοινωθεί κι ο Σέρχιο Μπουσκέτς που υπέγραψε επίσης, στον σύλλογο του Ντέιβιντ Μπέκαμ.
«Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει σόου, ομιλίες και πολλά άλλα. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν όταν πλησιάζει στην ημερομηνία», αναφέρει η ομάδα.
Ο κόσμος του MLS περιμένει με ανυπομονησία να δει τον Μέσι να αγωνίζεται με τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι, κάτι που φάνηκε άλλωστε από τον πανζουρλισμό που επικράτησε στην αγορά των εισιτηρίων, με τις τιμές την ίδια στιγμή να εκτοξεύονται.