Σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα, ο Παναθηναϊκός φέρεται να έχει κάνει πρόταση ύψους 4 εκατομμυρίων ευρώ τον χρόνο στον Μίροτιτς.

Μετά την απόφαση του Νίκολα Μίροτιτς να πει «όχι» στην Παρτίζαν και να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα της Ευρώπης, αυτομάτως «φούντωσαν» και τα σενάρια που εμπλέκουν τον Παναθηναϊκό στο «παιχνίδι» για την απόκτησή του.

Οι «πράσινοι» είχαν υποβάλει πρόταση στον Μαυροβούνιο φόργουορντ πριν από δύο εβδομάδες ύψους 8 εκατομμυρίων ευρώ για διετές συμβόλαιο ωστόσο υπήρχε η ενημέρωση από την πλευρά του παίκτη ότι δεν ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Αν άλλαξαν ή όχι τα πράγματα μετά το «διαζύγιο» με την Μπαρτσελόνα και την άρνησή του να μετακομίσει στη Σερβία θα φανεί τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Σύμφωνα με το «Sportando» ωστόσο ο Παναθηναϊκός φέρεται να έχει υποβάλλει πρόταση στον Μίροτιτς που φτάνει τα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο ενώ στο εν λόγω δημοσίευμα εμπλέκεται και ο Τόκο Σενγκέλια. Και εξηγεί ότι στην Μπολόνια είναι έντονες οι φήμες για επικείμενη συμφωνία των «πρασίνων» με τον Γεωργιανό με την υποσημείωση ότι η μία περίπτωση αυτομάτως θα απέκλειε την άλλη

Το σίγουρο είναι ότι στον Παναθηναϊκό επικρατεί… σιγή ιχθύος και στάση αναμονής, ενώ μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο.