Αχόρταγη στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού φαίνεται η Αλ Χιλάλ, η οποία θέλει να πραγματοποιήσει ακόμη μία σπουδαία κίνηση, για να ενισχύσει το ρόστερ της.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το «Sky Sports News», η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας κατέθεσε πρόταση ύψους 140 εκατ. ευρώ στη Νάπολι για τον Βίκτορ Οσιμέν, προκειμένου να τον κάνουν δικό τους. Μάλιστα, οι «παρτενοπέι» δεν έχουν καταφέρει ακόμη να ανανεώσουν το συμβόλαιό του, το οποίο εκπνέει το καλοκαίρι του 2025, ενώ η επέκταση που του προτάθηκε τον περασμένο Ιούνιο (για ακόμη δύο χρόνια) δεν έχει γίνει αποδεκτή από τον 24χρονο σέντερ φορ.

Έτσι, μετά το «όχι» του Κιλιάν Εμπαπέ, η Αλ Χιλάλ θέλει να προσθέσει έναν ακόμη εξαιρετικό ποδοσφαιριστή στο ρόστερ της, μετά τους Κουλιμπαλί, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Νέβες και Μάλκομ. Πλέον, μένει να φανεί εάν η Νάπολι και ο Νιγηριανός στράικερ θα αποδεχθούν την πρόταση των Αράβων.

Την περασμένη σεζόν, ο Οσίμεν αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στη Serie A, μετρώντας συνολικά 31 γκολ και πέντε ασίστ σε 39 συμμετοχές.