Με το μέλλον του Νέστορ Αραούχο καταπιάνεται η μεξικανική «As». Μάλιστα, προκύπτει είδηση που ίσως και να επηρεάζει την ΑΕΚ, η οποία έχει ως εκλεκτό τον 32χρονου άσο για τη θέση των στόπερ.
Συγκεκριμένα, το εν λόγω Μέσο αρχικά στέκεται αρχικά στα λεγόμενα του προέδρου της Κλαμπ Αμέρικα, Σαντιάγο Μπάνιος, σε ό, τι αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Εκεί, λοιπόν, το δημοσίευμα αναφέρει ως πιθανή προοπτική τον δανεισμό του Αραούχο σε άλλη ομάδα.
«Όσο η μεταγραφική περίοδος είναι ακόμη ανοιχτή, υπάρχει πάντα η πιθανότητα να φέρουμε παίκτες. Θα μπορούσαμε να αφήσουμε τα πράγματα όπως είναι, αλλά εξίσου θα μπορούσαν να έρθουν ακόμη ένας ή δύο ποδοσφαιριστές. Δεν είναι σε καμία περίπτωση σίγουρο, αλλά υπάρχει μια καλή πιθανότητα να ενισχύσουμε ακόμα περισσότερο την ομάδα μας», ανέφερε από την πλευρά του ο πρόεδρος της Κλαμπ Αμέρικα στο «Claro Sports».
Να σημειωθεί ότι η μεξικανική ομάδα αναζητά κεντρικό αμυντικό (έχει γραφτεί η περίπτωση του Ουνάι Μπιλμπάο της Σαν Λουίς), την ίδια στιγμή που έχει για τα στόπερ τους Ρέγες, Κάσερες, Μερέ, Χουάρεζ και φυσικά τον Νέστορ Αραούχο.