Ο Νεκτάριος Πετεβίνος, εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ μίλησε για όλα όσα αφορούν τους γαλαζοκιτρίνους, στον Super Sport Fm 104.0
Αναλυτικά:
Για το πως είναι ο Πρόδρομος Πετρίδης μετά το ατύχημα: «Όλα καλά, μια χαρά. Δεν υπήρξε οποιοδήποτε προσωπικό για τον  πρόεδρο. Ευχή να είναι καλά και ο άλλος άνθρωπος και να βγει από το νοσοκομείο».
Για τον Βιγιαφάνες: «Δεν υπάρχει τίποτα επίσημο. Ούτε από ομάδα, ούτε από πλευράς του ποδοσφαιριστή μας έχει μεταφερθεί το οτιδήποτε. Είδαμε τους Μαρκίνιος, Βιγιαφάνες και Ντογκαλά που είχαν προβλήματα μπαίνουν όλοι κανονικά στην προετοιμασία. Ενσωματώθηκε και ο Βιτάλ. Είναι όλοι καλά και συνεχίζουμε την προετοιμασία. Η ομάδα επιστρέφει την Κυριακή. Έμειναν δύο φιλικά ματς και έπειτα η ομάδα θα επιστρέψει στην Κύπρο».
Για το ότι ο κόσμος θέλει να δει την ομάδα στα φιλικά: «Όταν ολοκληρώνεται μια αγωνιστική περίοδος υπάρχει μια νοσταλγία και όταν δεν έχει αγωνιστική δράση ο φίλαθλος θέλει να δει με άλλους τρόπους την ομάδα μέσω τον φιλικών. Τα φιλικά είναι για τους προπονητές. Τα φιλικά που έγιναν την ίδια μέρα υπήρχε ένα πλάνο και μια διαχείριση από τον Σα Πίντο. Ήθελε να μοιράσει τον χρόνο και να κάνει κάποιες αλλαγές».
Για το αν προτεραιότητα για ενίσχυση είναι στο αριστερό άκρο της άμυνας: «Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε άμεση προτεραιότητα. Υπάρχει το ενδεχόμενο να γίνουν κι άλλες προσθήκες αλλά αυτή τη στιγμή δεν ψάχνουμε κάτι άμεσο. Έχουμε ανοικτές κεραίες και με την Ενσωμάτωση του Ζέφτε Βιτάλ θα δούμε πως θα προχωρήσουμε».
Αν είναι ικανοποιημένος ο Σα Πίντο: «Είναι πάρα πολύ ικανοποιημένος και με την προετοιμασία και τις συνθήκες και την όρεξη των ποδοσφαιριστών. Όταν ολοκληρωθεί η προετοιμασία θα ετοιμάσει μια έκθεση για το συμβούλιο και θα έχουμε τη δική του αντίληψη για να δούμε ποια θα είναι τα συμπεράσματα του».
Για τις μεταγραφικές κινήσεις: «Κάθε φορά που γίνονται επιλογές σε μια ομάδα στοχεύουν στην ουσία και όχι στον εντυπωσιασμό. Ο κάθε προπονητής είναι που επιλέγει τους παίκτες και εξαρτάται ποιος είναι ο προπονητής. Αν είναι κάποιος που γνωρίζει το Κυπριακό ποδόσφαιρο παίρνει παίκτες από την Κύπρο. Εμείς έχουμε έναν προπονητή που ταιριάζει στη φιλοσοφία μας και έχει και αυτός μεσογειακό ταπεραμέντο. Αν κοιτάξετε τις επιλογές του Σα Πίντο, έχει επιλέξει ποδοσφαιριστές που δούλεψε μαζί τους. Η περίπτωση του Ζέφτε Βιτάλ θεωρούμε πως είναι μια πολύ κίνηση γιατί έχει ποιότητα και προοπτική».
Για το ότι προσθέτουν ταχύτητα οι μεταγραφές: «Η ταχύτητα έλειπε από το ρόστερ μας και αυτό είχε διαπιστωθεί από πέρσι. Εξαρτάται και από το τι στοιχεία θέλει στο παιχνίδι του ο προπονητής. Αυτό που αναμένουμε είναι την κάθοδο της ομάδας πίσω στην Κύπρο για να δούμε που βρίσκεται αφού μπαίνουμε στην τελική ευθεία».
Για τον Μάγκλιτσα
: «Δεν έχω κάποια επιπλέον πληροφόρηση. Γνωρίζουμε το ποσό που πρέπει να πληρωθεί για να προχωρήσουμε στα διαδικαστικά. Δεν υπήρξε ποτέ θέμα συμβιβασμού. Ήταν το ποσό και προχωράμε στην πληρωμή».
Για τα διαρκείας
: «Το παροξυσμός είναι υπερβολικό. Μην ξεχνάμε πως μιλάμε για τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ και οι δυνατότητες του είναι τεράστιες. Το 2016-17 φτάσαμε τις 8.500 διαρκείας. Ο κόσμος είναι η περηφάνεια μας και τους ευχαριστούμε. Πέρσι κατέρριψαν ένα ακόμα ρεκόρ και είναι πάντα δίπλα μας».