Στην τελική ευθεία έχουν μπει τα μεταγραφικά ζητήματα του Παναθηναϊκού, με τη διοίκηση του συλλόγου και τον Εργκίν Αταμάν να ψάχνουν τις τελευταίες, αλλά πολύ σημαντικές, «πινελιές» του ρόστερ, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, το όνομα του Τόκο Σενγκέλια βρίσκεται σε περίοπτη θέση στα ρεπορτάζ των «πρασίνων», ενώ, από το μεσημέρι του Σαββάτου (22/07) και μετά την οριστική απόφαση του Νίκολα Μίροτιτς να απορρίψει την προοπτική να αγωνιστεί στη Σερβία με τη φανέλα της Παρτίζαν, το όνομα του Μαυροβούνιου φόργουορντ επέστρεψε εκ νέου στη συζήτηση.

Από την «πράσινη» ΚΑΕ πάντως τηρούν σιγή σιγή ιχθύος και στάση αναμονής, καθώς, κινούνται μεθοδικά και στοχευμένα στην απόκτηση παίκτών στις θέσεις «4» και «5», χωρίς να διαψεύδουν ή να επιβεβαιώνουν το παραμικρό όνομα που βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Σημερινό δημοσίευμα της ισπανικής ιστοσελίδας, «encestando.es», πάντως, καταπιάνεται με τα μεταγραφικά ζητήματα του Παναθηναϊκού, αναλύοντας το πως έχουν τα δεδομένα για το «τριφύλλι».

Σύμφωνα λοιπόν με το ισπανικό Μέσο, ο Σενγκέλια θα παραμείνει τελικώς στη Βίρτους Μπολόνια, με την οποία έχει ακόμα έναν χρόνο συμβολαίου, με τον Γεωργιανό φόργουορντ ωστόσο να είναι δυσαρεστημένος με τη στάση που κράτησε ο ιταλικός σύλλογος απέναντί του. Και αυτό διότι, πρώτα τον έβγαλαν στο «σφυρί» χωρίς να τον ενημερώσουν ώστε να εξοικονομηθούν χρήματα, και εν συνεχεία, παρά το γεγονός πως τα είχε βρει σε όλα με τον Παναθηναϊκό, η Βίρτους έκανε… πίσω, ζητώντας στη συνέχεια buyout για να παραχωρήσει τον παίκτη.

Με δεδομένο πως η υπόθεση Σενγκέλια έχει… ναυαγήσει οριστικά για το «τριφύλλι», το δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά πως πλέον όλη η προσοχή του Παναθηναϊκού στρέφεται στην απόκτηση του Νίκολα Μίροτιτς!