Οι Σακραμέντο Κινγκς κράτησαν τον Τρέι Λάιλς με νέο διετές συμβόλαιο και έχουν συγκεκριμένο ποσό να προσφέρουν στον Σάσα Βεζένκοβ.
Τα ελληνικά βλέμματα είναι στραμμένα στις κινήσεις των Σακραμέντο Κινγκς, οι οποίοι αποφάσισαν να προσφέρουν νέο διετές συμβόλαιο στον Τρέι Λάιλς έναντι 16 εκατομμυρίων δολαρίων.
Ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ βρίσκεται δύο χρόνια στην Καλιφόρνια και με τη φανέλα των Κινγκς έχει αγωνιστεί σε 98 ματς με αρκετά καλά νούμερα όπως 8.3 πόντους, 4.4 ριμπάουντ και 1 ασίστ, σουτάροντας με 58% στα δίποντα, 36% στα τρίποντα και 83% στις βολές.

Τι σημαίνει αυτή η κίνηση για τον Σάσα Βεζένκοβ και το ενδεχόμενο να μετακομίσει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού; Απλούστατα οι Κινγκς έχουν να προσφέρουν -εάν το επιθυμούν φυσικά- την Mid-Level Exception στον φόργουορντ του Ολυμπιακού η οποία φτάνει τα 7.7 εκατομμύρια δολάρια τον χρόνο.
Να σημειωθεί ότι οι Κινγκς συμφώνησαν και με τον Χάρισον Μπαρνς να παραμείνει στην ομάδα, ο οποίος θα λάβει από την πλευρά του 54 εκατομμύρια δολάρια για τρία χρόνια.