Τα αγγλικά μίντια επιμένουν πως ο Έρικ Τεν Χαχ έχει πάρει την απόφαση και τελειώνει τον Χάρι Μαγκουάιαρ. Το πρότζεκτ των 87.000.000 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέτυχε. Ο χρόνος του αμυντικού έχει μειωθεί δραματικά ενώ παράλληλα και ο τεράστιος υποστηρικτής του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ φέρεται να του έχει ζητήσει μεγαλύτερη συμμετοχή για να τον καλέσει στην εθνική.
Έτσι, λοιπόν, η ώρα του χωρισμού έχει φτάσει και ο Μαγκουάιαρ είναι ελκυστικός στην αγορά της Premier League. Το συμβόλαιο του 30χρονου στόπερ εκπνέει το 2025 και παρότι δεν υπολογίζεται οι αξιώσεις του κλαμπ αγγίζουν τα 50.000.000 ευρώ.
Ωστόσο, η ομάδα που θέλει περισσότερο απ’ όλους τον διεθνή αμυντικό ευελπιστεί να κλείσει τη συμφωνία κοντά στα 40.000.000 ευρώ. Πρόκειται για την κάτοχο του Conference League Γουέστ Χαμ. Οι Άγγλοι θεωρούν δεδομένη την κρούση των Σφυριών τις επόμενες μέρες. Πεπεισμένος πως πρέπει να γίνει η συγκεκριμένη αλλαγή είναι και ο ποδοσφαιριστής που πέρυσι αγωνίστηκε σε 16 παιχνίδια στο πρωτάθλημα και 31 συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις.