Με τον Μοχάμεντ Σαλάχ να διαμορφώνει στο φινάλε το φιλικό 4-4 απέναντι στην Γκρόιτερ Φιρτ του πρώην προπονητή του Απόλλωνα Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ και ν’ αποτρέπει το αρνητικό αποτέλεσμα, η Λίβερπουλ συνέχισε την προετοιμασία της, φανερώνοντας όμως τρομερά προβλήματα όταν βρέθηκε από το υπέρ της 3-1 στο εις βάρος της 4-3!

Έσωσε την ισοπαλία η Λίβερπουλ, αλλά είδε πολλά προβλήματα ο Κλοπ… (vids)
Οι «κόκκινοι» συνεχίζουν τη δουλειά επί γερμανικού εδάφους και το μεσημέρι της Δευτέρας παρουσίασαν όλα αυτά που θα πρέπει να βελτιώσει η ομάδα ενόψει της νέας σεζόν.

Αρχικά, ο Λουίς Ντίας με υπέροχη ατομική ενέργεια και χαμηλό τελείωμα με το δεξί έβαλε μπροστά την Λίβερπουλ στο πρώτο ημίχρονο, με το τεράστιο λάθος του Άντριαν στην έναρξη του δευτέρου μέρους να επιτρέπει στην Γκρόιτερ Φιρτ να ισοφαρίσει.
Εκεί, το πήρε πάνω του ο Ντάργουιν Νούνιες που σκόραρε δις σε ελάχιστα λεπτά για να δώσει αέρα δυο τερμάτων στους «κόκκινους». Ο Ουρουγουανός έφτασε στα τρία τέρματα στην φετινή προετοιμασία σε δύο παιχνίδια όπου έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής. Μάλιστα και τις δύο φορές που σκόραρε στο φιλικό της Δευτέρας, το έκανε παίρνοντας ισάριθμες ασίστ από τον Μοχάμεντ Σαλάχ για να τον βγάλει στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας.
Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκε και ο Κώστας Τσιμίκας για τους «κόκκινους», με την γερμανική ομάδα όμως να εκθέτει την Λίβερπουλ και τις αμυντικές της αδυναμίες τρομερά, φτάνοντας στην ολική ανατροπή της κατάστασης για να διαμορφώσει το υπέρ της 4-3!
Οι παίκτες του Κλοπ στα ανασταλτικά τους καθήκοντα παρουσίασαν εικόνα που εκνεύρισε τον Γερμανό κόουτς, αλλά σίγουρα είχε την ευκαιρία να τα δει σε ένα ματς που αυτός ακριβώς είναι ο σκοπός του. Το τελικό 4-4 διαμόρφωσε με τελείωμα από το δεύτερο δοκάρι ο Μοχάμεντ Σαλάχ προς το φινάλε, για να συνδυάσει με γκολ τις δύο ασίστ που είχε καταγράψει νωρίτερα.