Ολοκληρώθηκε το βασικό στάδιο προετοιμασίας της Ομόνοιας στην Πολωνία και η αποστολή της ομάδας επιστρέφει απόψε στην Κύπρο. Οι «πράσινοι» βρίσκονταν στο Αθλητικό Κέντρο «Μπινκόφσκι», από τις 4 Ιουλίου, όπου έδωσαν τρία φιλικά. Στο πρώτο με την Γκόρνικ εξήλθαν ισόπαλοι 0-0, στο δεύτερο με την Τρέντσιν έμειναν στο 1-1 και στο τρίτο με την Ραντόμιακ, νίκησαν με 4-1. Με την πάροδο του χρόνου, η Ομόνοια έδειξε βελτίωση κι αυτό καταγράφεται στα θετικά.
Στα αρνητικά ο σοβαρός τραυματισμός του Εράκοβιτς, ενός από τα 4 φετινά αποκτήματα. Καταβάλλονται προσπάθειες για να έρθει άλλος ποδοσφαιριστής στη μεσαία γραμμή, ενώ το ψάχνουν για ενίσχυση και με δυο ακόμη παίκτες, ένα ακραίο επιθετικό και ένα κεντρικό επιθετικό (είναι σε συζητήσεις με τον Μαροκινό Μεχρί-ΔΕΣ ΕΔΩ).
Το βασικό στάδιο έχει ολοκληρωθεί και υπάρχουν ακόμη αυτές οι εκκρεμότητες στην Ομόνοια. Καλό θα ήταν να υπήρχαν κι αυτές οι επιλογές για τον προπονητή ενόψει των επίσημων αγώνων που πλησιάζουν…
Την Παρασκευή 21/7 θα διεξαχθεί το παιγνίδι του Σούπερ-καπ, ένα πολύ δυνατό τεστ κόντρα στον Άρη στο ΓΣΠ, ενώ θα ακολουθήσει το ταξίδι στο Αζερμπαΐτζάν για το πρώτο ευρωπαϊκό απέναντι στην Γκαμπάλα.
*Για προληπτικους λόγους δεν αγωνίστηκε στο χθεσινό (15/7) φιλικό ο Κασάμα. Ο Παναγιώτου έχει μπει στο κανονικό πρόγραμμα και ενδέχεται να πάρει χρόνο συμμετοχής με τον Άρη. Ανεβάζει συνεχώς ρυθμό και ο Ψάλτης.