Απεβίωσε ο Λάζαρος Παπαδημητρίου, ένας άνθρωπος που υπηρέτησε το χώρο της καλαθόσφαιρας τόσο ως παίκτης όσο κι ως προπονητής, ενώ διετέλεσε διοικητικό μέλος στην ΚΟΚ και δημοσιογράφος.

Η ανακοίνωση της ΚΟΚ: «Ο πρόεδρος, Ανδρέας Μουζουρίδης, το Διοικητικό Συμβούλιο, ο Γενικός Διευθυντής και η Γραμματεία της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης εκφράζουν την βαθύτατη θλίψη τους για τον χαμό του Λάζαρου Παπαδημητρίου, ο οποίος υπηρέτησε το Κυπριακό μπάσκετ από πολλά πόστα, όπως καλαθοσφαιριστής, προπονητής, διοικητικός παράγοντας, αθλητικογράφος. Ο Λάζαρος Παπαδημητρίου, μεταξύ άλλων, διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, ως εκπρόσωπος του Απόλλωνα Λεμεσού. Η ΚΟΚ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια προς τους οικείους και την οικογένεια του. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου στον Στρόβολο, τη Δευτέρα 03/07/2023 στις 11,00 π.μ. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει».

Η ανακοίνωση του Κεραυνού: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ.Σ. “Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ”, τα μέλη, το προσωπικό, οι καλαθοσφαιριστές και ο φίλαθλος κόσμος του Σωματείου, εκφράζουν τα θερμά και ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του φίλου, συμπαίκτη, προπονητή Λάζαρου Παπαδημητρίου, ο οποίος απεβίωσε σήμερα Σάββατο 01/07/2023. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου στον Στρόβολο, τη Δευτέρα 03/07/2023 στις 11,00 π.μ».