Στους ρυθμούς του Λιονέλ Μέσι κινείται η ποδοσφαιρική Αμερική, η οποία αναμένεται να δει για πρώτη φορά τον Αργεντινό να αγωνίζεται με την Ίντερ Μαϊάμι στο παιχνίδι κόντρα στην Κρουζ Αζούλ (22/07-03:00).

Παράνοια για τον Λιονέλ Μέσι στην Αμερική! Ο Αργεντινός σταρ παρουσιάστηκε από την Ίντερ Μαϊάμι σε μια φαντασμαγορική γιορτή και πλέον οι πάντες μετρούν αντίστροφα για το επίσημο ντεμπούτο του.

Και μπορεί ο Ντέιβιντ Μπέκαμ να δήλωνε πως θα πρέπει ο 36χρονος να είναι έτοιμος, ωστόσο όπως φαίνεται εκείνος θα ντεμπουτάρει άμεσα. Τουλάχιστον σύμφωνα με πολλά Μέσα του εξωτερικού, όπως το Athletic, το οποίο σημειώνει πως είναι πολύ πιθανό ο Μέσι να περάσει ως αλλαγή στο παιχνίδι της Ίντερ κόντρα στην Κρουζ Αζούλ τα ξημερώματα της 22ης Ιουλίου.

Φυσικά το παιχνίδι είναι εδώ και καιρό sold-out. Ο μόνος τρόπος για να βρει κανείς εισιτήρια είναι μέσω re-sale και για να τα καταφέρει θα πρέπει να βάλει… βαθιά το χέρι στην τσέπη, αφού αυτή τη στιγμή τα μαγικά χαρτάκια ξεκινούν από 150 ευρώ και εκτοξεύονται μέχρι και τα 4.500!