Η μεταγραφή του Ματιέ Βαλμπουενά έχει δημιουργήσει μεγάλη ικανοποίηση στον κόσμο του Απόλλωνα. Ο Γάλλος ακραίος επιθετικός, παρά τα 38 του χρόνια έχει δείξει κατά την παρουσία του στον Ολυμπιακό Πειραιώς ότι παραμένει σε πολύ καλή κατάσταση και οι «γαλάζιοι» ευελπιστούν ότι θα μπορέσει να κάνει τη διαφορά. Γι’ αυτό άλλωστε προχώρησαν και στην απόκτησή του.
Σήμερα αναμένεται να ενσωματωθεί με την αποστολή στη Σλοβακία, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, να επικυρωθεί η συμφωνία και να αρχίσει προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα.
Η μεταγραφή του Βαλμπουενά είναι λογικό να στρέφει απάνω της τους προβολείς, ωστόσο στη Σλοβακία ο Μπογκτάν Αντόνε συνεχίζει το μοντάρισμα της ομάδας, έχοντας την ευκαιρία σήμερα να βγάλει εκ νέου συμπεράσματα για την κατάσταση των ποδοσφαιριστών του, στο φιλικό με την Αλ Γουάσλ του Ντουμπάι.
Οι φίλοι του Απόλλωνα θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το παιχνίδι, το οποίο θα αρχίσει στις 19:00, καθώς θα είναι τηλεοπτικό από το κανάλι Cytavision Sports 1.

Ανδρέας Βεντούρης