Η ΑΕΚ υπό το βλέμμα του προέδρου της, Άνδρου Καραπατάκη, γνώρισε την φιλική ήττα από την Κισβάρντα με 2-1, στον τρίτο της αγώνα επί Αυστριακού εδάφους, εκεί, όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Έδωσε χρόνο σε όλους τους ποδοσφαιριστές ο Χοσέ Λουΐς Όλτρα, πλην του Πίριτς, με τον Τούμπα να είναι ο μοναδικός που αγωνίζεται από
Οι κιτρινοπράσινοι, μόλις στο 9ο λεπτό βρέθηκαν πίσω στο σκορ αφού οι Ούγγροι εκμεταλλεύτηκαν το λάθος στην άμυνα και άνοιξαν το σκορ (1-0), το οποίο ήταν το αποτέλεσμα ημιχρόνου.
Στην επανάληψη, η Κισβάρντα ήταν αυτή που βρήκε πάλι πρώτη τον δρόμο προς τα δίκτυα, αφού στο 57’ ο Τσέκους έγραψε το 2-0 με πλασέ. Η ομάδα του Χοσέ Λουΐς Όλτρα μείωσε σε 2-1 με τον Γκιούρτσο στο 71’ διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

ΑΕΚ (Όλτρα): Tούμπας, Κάσας (65′ Σάντσες), Ρομπέρζ (65′ Τόμοβιτς), Κατελάρης (65′ Μιλίτσεβιτς), Τζιωρτζής (65′ Φαράζ), Λέδες (65′ Πονς), Κωνσταντή (65′ Σολ), Καπτούμ (46′ Καψής-65′ Μάμας), Ανδρέου (65′ Γκαρσία), Γκάμα (65′ Γκιούρτσο), Τρισκόφσκι (65′ Λόπες).

Στον πάγκο: Πίριτς.

Κisvarda FC (Milos Kruscic): Kovacs, Navratil, Raul, Szor, Lippai, Alic, Kormendi, Makowski, Czekus, Ilievski, Spasic.

Στον πάγκο: Petkovic, Cipetic, Kovasic, Jovicic, Szeles, Vida, Otvos, Lucas, Camas, Mesanovic.

LIVE Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ:
ΕΝΑΡΞΗ ΑΓΩΝΑ.
9′ ΓΚΟΛ 0-1. Εκμεταλλεύτηκαν το λάθος στην άμυνα και άνοιξαν το σκορ οι Ούγγροι.
21′ Σουτ από τον Γκάμα, η μπάλα κοντράρει σε αντίπαλο και καταλήγει κόρνερ. Από την εκτέλεση του κόρνερ, σουτ του Κωνσταντή από πλάγια θέση, η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια.
30′ Ο Τούμπας σώζει με τα πόδια τετ α τετ.
45′ Tέλος πρώτου ημιχρόνου.

Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου.
50′ Κόρνερ από τον Gustavo, κεφαλιά του Roberge, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια.
57′ ΓΚΟΛ 0-2. Ο Czekus σκοράρει με πλασέ.
68′ Δυνατό σουτ του Γκιούρτσο, η μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια.
71′ ΓΚΟΛ 1-2. Ο Λόπες τροφοδότησε τον Σολ, που έκανε το παράλληλο γύρισμα, με τον Γκιούρτσο να σκοράρει προ κενής εστίας.
75′ Μεγάλη ευκαιρία για ΑΕΚ. Μετά από το φάουλ του Γκιούρτσο, η μπάλα στρώθηκε στον Σάντσες που έκανε το σουτ, με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να αποκρούει ενστικτωδώς σε κόρνερ.
89′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκιούρτσο, η μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια.
ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ