Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το δυνατό φιλικό της ΑΕΚ με την Βοϊβοντίνα στην Αυστρία.
Αυτή που ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και έχασε και τις καλύτερες ευκαιρίες ήταν η ομάδα της Λάρνακας η οποία έδειξε πιο έτοιμη σε σχέση με το φιλικό κόντρα στον Παναθηναϊκό, έβγαλε περισσότερους αυτοματισμούς αλλά δεν βρήκε δίχτυα.
Μία μεγάλη ευκαιρία με τον Σολ στο α’ μέρος και μία με τον Τζιωρτζή στην επανάληψη θα μπορούσαν να γίνουν γκολ αλλά και στην μία περίπτωση ο Ισπανός την έστειλε πάνω από τα δοκάρια, ενώ στην δεύτερη ο τερματοφύλακας της Βοϊβοντίνα ήταν σε ετοιμότητα.
Ο Χοσέ Λουίς Όλτρα χρησιμοποίησε αρκετούς ποδοσφαιριστές και έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα για την εξέλιξη της προετοιμασίας.
Πολύ καλοί από πλευράς ΑΕΚ ήταν οι Γκαρσία και Μπρούνο Γκάμα.

ΑΕΚ: Στυλιανίδης, Τόμοβιτς, Σολ, Φαράζ, Λόπες, Γκαρσία, Μιλίτσεβιτς, Πονς, Σάντσες, Γκιούρτσο, Μάμας
Στον πάγκο: Πίριτς, Τούμπας, Κάσας, Λέδες, Καψής, Εγγλέζου, Ρομπέρζ, Καπτούμ, Ανδρέου, Κωνσταντή, Τρισκόφσκι, Γκονζάλες, Τζιωρτζής, Γκάμα, Κατελάρης.

FK Vojvodina (Radoslav Batak): Toroman, Bjekovic, Bukinac, Jelicic, Ljubisavljevic, Mirosavljevic, Miletic, Vukcevic, Kabic, Baray, Ivanovic.
Στον πάγκο: Puskic, Kovacev, Tanjga, Traore, Jovanovic, Radulovic, Petkovic. 

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
Έναρξη αγώνα…
12′ Γύρισμα του Σάντσες από δεξιά, ο Σολ δεν έκανε καλό κοντρόλ και η μπάλα πήγε κατευθείαν στα χέρια του τερματοφύλακα της Βοϊβοντίνα.
16′ Βγήκαν επικίνδυνα μπροστά οι Σέρβοι, έγινε η μπαλιά στην περιοχή αλλά ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ Στυλιανίδης…μυρίστηκε την φάση και έδιωξε την μπάλα μακριά.
19′ Τεράστια ευκαιρία για την ΑΕΚ Λάρνακας. Ο Λόπες συνεργάστηκε όμορφα με τον Γκαρσία από αριστερά, ο δεύτερος έκανε την σέντρα και ο Σολ με προβολή από κοντά έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

25′ Τελική για την Βοϊβοντίνα. Το σουτ του Μπαράγε έφυγε έξω.
29′ Από κοντά ο Βούκσεβιτς έστειλε την μπάλα έξω.
30′ Ωραία κίνηση από τον Φαράζ αλλά το φαλτσαριστό σουτ του έφυγε πάνω από τα δοκάρια.
45′ Το σουτ του Βούκσεβιτς το απέκρουσε εντυπωσιακά ο Στυλιανίδης.

ΤΕΛΟΣ Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
ΕΝΑΡΞΗ B’ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
58’
Καλό μακρινό σουτ του Μάμα, η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια.
63′ Δέκα αλλαγές για την ΑΕΚ. Μέσα οι Ρομπέρζ, Κωνσταντή, Τζιωρτζής, Τρισκόφσκι, Ανδρέου, Κατελάρης, Λέδες, Κάσας, Γκάμα και Γκονζάλες.
68′ Ευκαιρία για την Βοϊβοντίνα. Ο Βούκσεβιτς έπιασε το συρτό σουτ από το ύψος της περιοχής αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Στυλιανίδη.
69′ Πέτυχε γκολ ο Βούκσεβιτς αλλά δε μέτρησε καθώς ήταν σε θέση οφσάιντ.
73′ Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ. Ο Γκάμα έκανε την σέντρα από αριστερά, ο Τζιωρτζής πιο ψηλά από τον προσωπικό του αντίπαλο έπιασε την κεφαλιά και ανάγκασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα σε δύσκολη απόκρουση σε κόρνερ.
83′ Καλή στιγμή για την ΑΕΚ με τον Τρισκόφσκι ελάχιστα να μην προλαβαίνει να κάνει το τελείωμα σε μια βαθιά μπαλιά του Γκάμα.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΠΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ